• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα στην Ducati
Για να συνεχίσουν την δουλειά που έκαναν ως τώρα
Νέα 24/08/2011 - 15:54

Οι Valentino Rossi και Nicky Hayden θα οδηγήσουν και οι δύο την GP11.1 στην Ινδιανάπολη. Ο Ιταλός πολυπρωταθλητής κέρδισε εκεί το 2008 ενώ ο Aμερικανός οδηγός της Ducati ανέβηκε στο βάθρο το 2009. Μάλιστα, ο Hayden είχε την ευκαιρία πριν από λίγο καιρό να οδηγήσει στην πίστα, χρησιμοποιώντας μια 1198 SP, για να διαπιστώσει τη βελτίωση που έχει συντελεστεί σε αυτή, χάρη στην καινούργια άσφαλτο που στρώθηκε μεταξύ των στροφών 5 έως 16.

Οι δύο αναβάτες δήλωσαν σχετικά:

 

Valentino Rossi:

«Η Ινδιανάπολις είναι ένα δύσκολο σιρκουί. Αν και δεν είναι από τα αγαπημένα μου, θα δούμε πως θα τα πάμε. Έστρωσαν καινούργια άσφαλτο σε ορισμένα σημεία της πίστας, συνεπώς οι συνθήκες θα είναι καλύτερες. Κάναμε μια μικρή πρόοδο με το στήσιμο της GP11.1 στο Brno και θα δούμε πώς θα τα πάμε στις ΗΠΑ. Το να αγωνίζομαι εκεί είναι πάντα καλό για εμένα επειδή μου αρέσουν οι παθιασμένοι θεατές και η ατμόσφαιρα. Από την άλλη λυπάμαι που λείπει από κοντά μας ο Claudio Castiglioni, ένας άνθρωπος γεμάτος πάθος ο οποίος έκανε πολλά στον κόσμο της μοτοσυκλέτας. Εμένα με βοήθησε πολύ όταν ξεκίνησα σε ηλικία 14 ετών, στην κατηγορία Sport Production 125.»  

 

Nicky Hayden:

«Θέλω να δω τι μπορούμε να κάνουμε στην καινούργια άσφαλτο. Οδήγησα στην πίστα και οι ανωμαλίες έχουν εξαφανιστεί όμως θα έλεγα ότι θα πάρει λίγο χρόνο την Παρασκευή να καθαρίσει και να στρωθεί λάστιχο. Ανυπομονώ για τον αγώνα. Πάντα μου αρέσει να αγωνίζομαι εμπρός στην οικογένειά μου και τους φίλους μου αλλά πρέπει να επικεντρωθώ στην δουλειά μου. Θέλω να διασκεδάσω και να έχω ένα καλό αποτέλεσμα. Η ομάδα δούλεψε σκληρά για να μoυ δώσει την ευκαιρία να οδηγήσω την καινούργια μοτοσυκλέτα και είναι στο χέρι μου να τους το ανταποδώσω με ένα καλό αποτέλεσμα.»

Επόμενο άρθρο »

Video: Η «Catwoman» και η «Batpod»

« Προηγούμενο άρθρο

Με υψηλό φρόνημα ο Simoncelli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα