• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Myers οδήγησε την Suzuki GSV-R
Εκπλήρωσε το όνειρό της
Νέα 26/08/2011 - 11:18

Η Elena Myers εκπλήρωσε το όνειρό της να οδηγήσει μία μοτοσυκλέτα του MotoGP. Χτες, η 17χρονη, η οποία συμμετέχει στο Πρωτάθλημα AMA Pro SuperSport, είχε την ευκαιρία να οδηγήσει την Suzuki GSV-R στην πίστα της Ινδιανάπολις.

Αφού έλαβε τις κατάλληλες οδηγίες από τον Alvaro Bautista μπήκε στη πίστα και συμπλήρωσε πέντε γύρους. Όπως έγινε γνωστό, η Myers κατάφερε να σημειώσει τελική ταχύτητα 306 km/h ενώ ο καλύτερος χρόνος της ήταν 1:59.8 (σημ.: ο ταχύτερος γύρος αγώνα είναι 1:40.896 και τον πέτυχε ο Pedrosa το 2009) 

Η ίδια δήλωσε έπειτα από την εμπειρία της:

«Εκπληκτικό! Δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο. Ήταν μια μοναδική εμπειρία! Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Suzuki, ήταν υπέροχοι! Η δοκιμή αυτή μου άνοιξε την όρεξη για να λάβω μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάποια μέρα. Δεν μπορώ να πω πολλά για την μοτοσυκλέτα, όμως κάνει τα πράγματα 20 φορές καλύτερα απ’ ό,τι φανταζόμουν. Ήταν μοναδικά και νομίζω ότι θα συνειδητοποιήσω τι συνέβη σταδιακά, τις επόμενες ημέρες. Η GSV-R μου πήρε τα μυαλά!»

 

Ο Paul Denning, Team Manager της ομάδας, δήλωσε:

«Ήταν πολύ ωραίο που βλέπαμε την Elena να οδηγεί την μοτοσυκλέτα μας και χαιρόμαστε που την βοηθήσαμε να εκπληρώσει το όνειρό της. Αν και είναι μόλις 17 ετών, έχει πολύ καλές επιδόσεις στο Πρωτάθλημα AMA Pro SuperSport. Έχει μεγάλες ικανότητες και πρέπει να αποκτήσει εμπειρία. Οδήγησε με εξυπνάδα και ωριμότητα και ήταν ωραίο που δεν φοβήθηκε την ταχύτητα και τη δύναμη της μοτοσυκλέτας.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της πίστας που μας βοήθησαν να κάνουμε πράξη το όνειρό της, τους ανθρώπους της ομάδας που προετοίμασαν την μοτοσυκλέτα και τον Alvaro που της έδωσε την μοτοσυκλέτα του.

 

Παρακάτω μπορούμε να δούμε τα δύο βίντεο από τις δοκιμές που έκανε η Myers στην Ινδιανάπολη.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: «Θα δούμε την αληθινή Ducati στην Βαλένθια»

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: O Willing στην MZ Germania Racing

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα