• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy 125cc ΕΔ1: Επικεφαλής ο Vazquez
Βρέθηκε πρώτος στον τελευταίο γύρο
Νέα 26/08/2011 - 18:11

Ο Efren Vazquez ήταν ο ταχύτερος στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές των 125cc στην Ινδιανάπολη. Ο αναβάτης της Avant-AirAsia-Ajo τους ξάφνιασε όλους καθώς ακριβώς στον τελευταίο γύρο έκανε τον ταχύτερο χρόνο (1:51.445), αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Nicolas Terol (Bankia Aspar) με διαφορά μόλις 0.065 δευτερόλεπτα και στην τρίτη τον ομόσταυλό του Johann Zarco.

 

Ο Terol ήταν επικεφαλής στο μεγαλύτερο διάστημα της διαδικασίας όμως δεν τα κατάφερε ως το τέλος. Να σημειώσουμε ότι οι τρεις αναβάτες ήταν οι μόνοι που σημείωσαν χρόνο κάτω από το 1:52.000.

Στην τέταρτη θέση ήταν ο Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany), ο οποίος είχε μια έξοδο από την πίστα αλλά κατάφερε να ξαναμπεί και να συνεχίσει, και στην πέμπτη ο Danny Kent (Red Bull Ajo Motorsport), ενώ έκτος βρέθηκε ο Hector Faubel (Bankia Aspar).

 

Tη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Alberto Moncayo (Team Andalucia Banca Civica), Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport), Adrian Martin (Bankia Aspar) και Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing).

O Folger λαμβάνει μέρος πάλι στα Grand Prix έπειτα από τη απουσία του στην Τσεχία εξαιτίας μιας ίωσης που είχε.

 

Εκτός πίστας βγήκε ο Danny Webb (Mahindra Racing, που μπόρεσε να συνεχίσει και να καταταγεί 19ος, ενώ ο Harry Stafford (Ongetta-Centro Seta) έπεσε αλλά δεν τραυματίστηκε, ευτυχώς.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Indy ΕΔ1: Ο Spies ξεκίνησε δυνατά, 6ος ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Ο… αγώνας των αναβατών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα