• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Rossi: Πρέπει να βελτιωθούμε, ο Nicky πήγε καλύτερα!
Πάλι έχει τα προβλήματα με την αίσθηση μπροστά!
Νέα 27/08/2011 - 01:38

«Δεν αισθάνομαι το μπροστινό, δεν μπορώ να φρενάρω μέσα στην στροφή, όπως θα ήθελα», ήταν τα σχόλια του Valentino Rossi μετά τις ΕΔ2. 

«Διαλέξαμε ένα δρόμο πολύ ακραίο για τη θέση οδήγησης στην προσπάθεια για κάτι ειδικό», συμπλήρωσε για να εξηγήσει το γιατί δεν δούλεψε το set-up της Ducati GP11.1 στις απογευματινές δοκιμές.

 

Η 11η θέση με διαφορά 1.608 δευτερόλεπτα από τον Stoner, αλλά και η διαφορά του 0.6 του δευτερολέπτου από τον Hayden που οδηγεί επίσης GP11.1, είναι κάτι που προφανώς δεν άρεσε στον Ιταλό Πρωταθλητή.

«Το πρωί οι συνθήκες ήταν πραγματικά σε κριτικό επίπεδο. Δεν υπήρχε πρόσφυση, ήταν σαν να οδηγούσαμε στο βρεγμένο. Το απόγευμα τα πράγματα βελτιώθηκαν πολύ και είναι ένα καλό σημάδι και για αύριο. Εμείς δεν περιμέναμε την πρόσφυση να βελτιωθεί τόσο πολύ και έπρεπε να ακολουθήσουμε ένα setup στη διάρκεια όλων των δοκιμών, αφού δεν μπορύσα να αισθανθώ την μοτοσυκλέτα. Αύριο θα αλλάξουμε τελείως την ισορροπία της. Ο Nicky δεν πήγε άσχημα, έτσι θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και μεις: Το βήμα που κάναμε μπροστά στο Brno είναι ακόμη εκεί», σχολίασε ο Rossi, που θέλει αύριο να ξαναβρεί αυτό που είχε δουλέψει καλά στην Τσεχία. Πάντως το περίεργο είναι ότι στο βρεγμένο, αλλά και στις συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης η Ducati δουλεύει πάντα καλύτερα, από ότι στο στεγνό!

Άρα είναι ζήτημα χρόνου να βρεθεί η σωστή ρύθμιση που θα την κάνει ανταγωνιστική και εκεί.

Στην αναμονή λοιπόν ο «γιατρός» και μαζί όλοι οι πολυάριθμοι οπαδοί του!

 

Επόμενο άρθρο »

Eκπομπή για ποδόσφαιρο αντί για MotoGP αύριο στις 21:45 στον ΣΚΑΪ!!!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Με νέο κράνος ο Edwards

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα