• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mια πίτσα μαζί με τον Valentino
Έγιναν τα εγκαίνια της πιτσαρίας του
Νέα 03/09/2011 - 11:10

Στην Tavullia, την ιδιαίτερη πατρίδα του Valentino Rossi, δύο είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν στο χώρο. Ο αριθμός «46» και το κίτρινο χρώμα. Ο επισκέπτης, επίσης, βλέπει παντού το πρόσωπο του Ιταλού πολυπρωταθλητή ενώ όλοι οι ντόπιοι ορκίζονται στο όνομά του.

 

Όμως εδώ και λίγο καιρό ο τόπος έχει ένα ακόμα στοιχείο που να θυμίζει τον Rossi. Πρόκειται για την πιτσαρία την οποία σας παρουσιάσαμε στις αρχές Ιουλίου, την οποία όμως εγκαινίασε χθες ο ίδιος ο «Γιατρός». Στο χώρο υπάρχει ένα σκίτσο με το πρόσωπό του το οποίο έχει σχεδιάσει ο Aldo Drudi.

Τα εγκαίνια έγιναν σε ευχάριστο κλίμα, όπως ήταν αναμενόμενο, και οι φίλοι του «Vale» θα έχουν τον «δικό» τους χώρα για να τιμήσουν το ίνδαλμά τους, ακόμα και την ώρα του φαγητού. Δίπλα ακριβώς και συγκεκριμένα στο χώρο της αυλής της πισταρίας άνοιξε εδώ και λίγες μέρες και ένα κατάστημα VR46, των ρούχων και αντικειμένων που παράγει ο Rossi. Περιττό να τονίσουμε ότι το VR46 μέχρι τις 10 το βράδυ που κλείνει ήταν ασφυκτικά γεμάτο με κόσμο που αγόραζε κάθε λογής ρούχα και αντικείμενα!

Επόμενο άρθρο »

Misano 125cc ΕΔ3: Κυριαρχία του Terol

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Φωτογραφικό 1η ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα