• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΡ: Ωραία κατηγορία η ΟΡΕΝ, νικητής ο Κριελέσης
24 οδηγοί ξεκίνησαν τον Αγώνα
Νέα 12/09/2011 - 00:38

Η κατηγορία ΟΡΕΝ είναι μια ωραία του ΣΟΑΜ για όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να ακολουθήσουν τις Πρωταθληματικές κατηγορίες, αλλά τους προσελκύει το να γευτούν το πως είναι η διαδικασία ενός αγώνα και η όλη εμπειρία. Έτσι πολλοί που μετά από κάποια track day ή κάποια σχολεία που παρακολουθούν, συμμετέχουν στην κατηγορία που δεν είναι Πρωτάθλημα και δεν έχει βαθμολογία, αλλά μόνο απονομές και αναμνηστικά συμμετοχής. Ήταν ωραίο που είδαμε χθες 27 οδηγούς στις δοκιμές και σήμερα τελικά τους 24 να ξεκινούν σε έναν ωραίο αγώνα. 

Ο Γιάννης Κριελέσης με Honda CBR1000RR ήταν ο οδηγός που είχε κάνει την καλύτερη εμφάνιση το Σάββατο και το επιβεβαίωσε την Κυριακή με έναν καλό αγώνα, με τον ταχύτερο γύρο με 1:00.990 – ο μόνος που κατέβηκε το 1'01'' – και με τη νίκη που δεν ήλθε όσο εύκολα φαίνεται, αφού είχε να αντιμετωπίσει στον τελευταίο γύρο την επίθεση του Γιώργου Κυπραίου που έκανε επίσης καλό αγώνα, αλλά έπεσε στην ύστατη προσπάθεια!

Ο Κριελέσης λοιπόν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στο 2ο ο Άρης Κουτσουμπάκης που σημείωσε τον 2ο ταχύτερο γύρο και έκανε διαφορά από τον 3ο Άρη Γκοζντάρη που κέρδισε την μάχη με τον Θανάση Παπαθανασίου.

Ο Γιώργος Μανδρώνης τερμάτισε 5ος, μπροστά από τους Δεβελέκο, Φερρούς, Αχτύπη, που τερμάτισαν με μικρή διαφορά στις επόμενες θέσεις. Καριπίδης και Λούβαρης έκλεισαν τη δεκάδα.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά, στο συνοδευτικό αρχείο.

 

Κυπραίος (59), Κουτσουμπάκης(16)
Κυπραίος (59), Κουτσουμπάκης(16)
Παπαθανασίου (49), Γκοζντάρης (96)
Παπαθανασίου (49), Γκοζντάρης (96)
Χατζηλίας (23), Δούκας (95)
Χατζηλίας (23), Δούκας (95)
Γιάννης Κριελέσης
Γιάννης Κριελέσης

Επόμενο άρθρο »

WSBK: O Haslam παραμένει στην BMW

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΡ Φωτογραφικό: Paddock Girls κ.α.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα