• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto2 ΕΔ1: Ταχύτερος ο Marquez
Κινήθηκε γρήγορα στα τελευταία λεπτά
Νέα 16/09/2011 - 13:52

Ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) ήταν αυτός που σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της Moto2. Η διαδικασία ξεκίνησε με τον Aleix Espargarο (Pons HP 40) να είναι επικεφαλής ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο αυτής. Ο Espargarο παρέμεινε στην κορυφή μέχρι περίπου έξι λεπτά πριν τη λήξη της διαδικασίας όταν ο Scott Redding (Marc VDS Racing) πήρε την πρωτοκαθεδρία και λίγο αργότερα ο Marquez τέθηκε επικεφαλής.

Τελικά ο Espargarο ήταν δεύτερος με διαφορά μόλις 0.023 δευτερόλεπτα πίσω από τον συμπατριώτη του ενώ τρίτος ήταν ο Andrea Iannone (Speed Master).

 

Ο Redding βρέθηκε τέταρτος, με διαφορά 0.316 δευτερόλεπτα πίσω από τον Marquez. Πέμπτος ήταν ο Alex de Angelis (JiR Moto2), ο οποίος ήταν εντός της πρώτης πεντάδας σε όλη τη διαδικασία, και έκτος ο Simone Corsi (Ioda Racing Project). Τις υπόλοιπες θέσεις ως την δεκάδα κατέλαβαν αντίστοιχα οι Anthony West (MZ Racing), Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing), Bradley Smith (Tech 3 Racing) και Yuki Takahashi (Gresini Racing).

Να σημειώσουμε ότι η Elena Rosell, η οποία μετέχει σε αυτόν τον αγώνα ως έκτακτη οδηγός με την ομάδα Mapfre Aspar, ήταν 33η.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Aragon 125cc ΕΔ2: Ο Terol στην κορυφή

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon ΕΔ1: Ο Pedrosa δυνατός, στα ίδια ο Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα