• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν βιάζονται στο HRC για τον Marquez
Διέψευσαν τις φήμες που υπάρχουν γι’ αυτόν
Νέα 28/09/2011 - 16:20

O Marc Marquez, ο νεαρός αναβάτης της Team CatalunyaCaixa Repsol στην Moto2, έχει εκπλήξει με την απόδοσή του στην κατηγορία, μόλις στον πρώτο χρόνο συμμετοχής του σε αυτή. Ο Ισπανός οδηγός είναι δεύτερος στην βαθμολογία, υπολείπεται έξι βαθμών από τον επικεφαλής Stefan Bradl, και έχει σοβαρές πιθανότητες να κατακτήσει τον Τίτλο.

 

Οι επιτυχίες του Marquez δεν άφησαν αδιάφορους τους ανθρώπους της ομάδας του οι οποίοι ζήτησαν από αυτούς του HRC να του προσφέρουν μια RC213V στην περίπτωση που ο Marquez κατακτήσει τον Τίτλο. Με δηλώσεις τους, επιβεβαιώθηκε ότι εάν η Team CatalunyaCaixa Repsol έχει τα απαραίτητα χρήματα, θα τους δώσουν μία μοτοσυκλέτα για την επόμενη χρονιά, ωστόσο ο Livio Suppo, αφεντικό του HRC, δήλωσε σχετικά:

«Αργά ή γρήγορα, θα τελειώσει η διορία για να παραγγείλει κάποιος μια μοτοσυκλέτα. Πλησιάζουμε στο χρονικό όριο στο οποίο θα μπορούμε να δώσουμε έγκαιρα δύο μοτοσυκλέτες. Υπάρχουν πολλές φήμες σχετικά με τον Marquez επειδή αυτός έχει κάνει εκπληκτική δουλειά ως τώρα, όμως γνωρίζω ότι όλα είναι έτοιμα να συνεχίσει στην Moto2 και του χρόνου. Δεν βλέπω γιατί πρέπει να βιαζόμαστε. Κάνει καλή δουλειά, είναι νέος, έχει εκπληκτικό ταλέντο και ένας ακόμα χρόνος στην Moto2 δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα.»

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ: Φωτογραφικό αφιέρωμα ΟΡΕΝ & 250

« Προηγούμενο άρθρο

H 888RACING TEAM στα Μέγαρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα