• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με βλέψεις στο Motegi η Ducati
Θα προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο
Νέα 28/09/2011 - 09:32

Στην ομάδα της Ducati δεν χάνουν την αισιοδοξία τους και δηλώνουν ότι θα προσπαθήσουν για ένα καλό αποτέλεσμα, σε σχέση με ό,τι έχουν κάνει ως τώρα. Ο Valentino Rossi έχει ανέβει έξι φορές ως τώρα στο βάθρο στο συγκεκριμένο GP ενώ στον Nicky Hayden δεν αρέσει αυτή η πίστα. Οι δυο τους δήλωσαν σχετικά: 

 

Valentino Rossi:

«Έκανα έναν ωραίο αγώνα πέρσι στο Motegi, παρότι πόναγα στον ώμο μου. Είχα μια έντονη μονομαχία με τον Lorenzo και ανέβηκα στο βάθρο. Η Ducati κέρδισε πέρσι και εγώ τα έχω πάει καλά στο παρελθόν σε αυτή την πίστα, γι’ αυτό θα δούμε εάν μπορούμε να τα πάμε καλύτερα απ’ ό,τι στους προηγούμενους αγώνες. Είναι αλήθεια ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και πάντα πάμε σε ένα Grand Prix με στόχο να τα καταφέρουμε καλύτερα. Θα προσπαθήσουμε πολύ στον αγώνα και θα δουλέψουμε με ό,τι έχουμε διαθέσιμο, ενώ παράλληλα θα επικεντρωθούμε και στο μέλλον.» 

 

Νicky Hayden:

«Έχω πολλούς οπαδούς στην Ιαπωνία και υπάρχουν πολλοί που αγαπούν τις μοτοσυκλέτες. Θα είναι ωραία να τους προσφέρουμε ένα καλό θέαμα καθώς πέρασαν δύσκολα φέτος. Το θέμα με την ραδιενέργεια φαίνεται ότι ελέγχεται και μόνο ένας σεισμός είναι η ανησυχία μας. Ελπίζω να έχουμε έναν καλό αγώνα.

Το Motegi ίσως είναι η χειρότερη πίστα για εμένα από τότε που είμαι στην Ducati καθώς παλεύω πολύ να στρίψω στις κλειστές στροφές και να βγω γρήγορα από αυτές. Δεν περιμένω ένα εύκολο Σαββατοκύριακο αλλά στην Ducati δουλεύουμε πολύ σκληρά και το καλύτερο και για το μέλλον. Είναι πολύ καλό να βλέπουμε ότι καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια, παρότι δεν έχουμε άμεσα αποτελέσματα. Όμως μαθαίνουμε και έχουμε πολλά δεδομένα για το μέλλον.»

Επόμενο άρθρο »

O Simoncelli υπέγραψε στην Honda Gresini

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ: Φωτογραφικό αφιέρωμα ΟΡΕΝ & 250

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα