• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H φωτο του μήνα: “Η παρέα στην μπαριέρα”
Ο Στέφανος Μπουτσιάρας είναι ο φωτογράφος του μήνα!
MotoGP Club 30/09/2011 - 04:30

Ο πρώτος διαγωνισμός φωτογραφίας του MotoGrandPrix Club "Η δική μου φωτογραφία", έφτασε στο τέλος του. Ανάμεσα σε 100 περίπου φωτογραφίες των μελών του Κλαμπ, επιλέχθηκαν οι τρεις καλύτερες που διεκδίκησαν την ψήφο όλων των αναγνωστών της σελίδας μας, με έπαθλο την συνδρομή ενός έτους στο περιοδικό MOTOGP WORLD. 

 

Τελικά η φωτογραφία "Η παρέα στην μπαριέρα" του Στέφανου Μπουτσιάρα, αρ. Μέλους 10122, πήρε το 49.3% των ψήφων και ο Στέφανος είναι ο φωτογράφος του μήνα και ο νικητής του δώρου.

Η 2η θέση πήγε με 40.5% των ψήφων "Στην λίμνη" του Γιάννη Παπαγγέλη, αρ. Μέλους 12305, ενώ το 10.2 ψήφισε την φωτογραφία "Tour από Κρήτη στην Τσεχία" του Φώτη Μπουτσάκη, αρ. Μέλους 11844.

 

Ήδη άρχισαν να έρχονται οι φωτογραφίες για τον διαγωνισμό του Οκτωβρίου. Στείλτε λοιπόν την φωτογραφία που τραβήξατε εσείς (όχι μια φωτογραφία κάποιου άλλου φωτογράφου) με ελεύθερο θέμα της μοτοσυκλέτας γενικότερα, στο info@2delta.gr ΠΡΟΣΟΧΗ: απαραίτητα στείλτε το νούμερο της κάρτας μέλους του MotoGrandPrix Club που είναι σε ισχύ. Επίσης τον γράψτε τον Τίτλο της φωτογραφίας!

Στα τέλη του Οκτωβρίου οι 3 καλύτερες φωτογραφίες θα “εκτεθούν” στο κοινό για την σχετική ψηφοφορία που θα αναδείξει τον νικητή.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΕΤ ΡΟΥΧΩΝ ENERGIE!

« Προηγούμενο άρθρο

Tο δωμάτιο μου VR46

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα