• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Daytona monster 180
Η πρώτη σου μοτοσυκλέτα… για πάντα!
Τεστ-Μοντέλα 04/10/2011 - 16:15

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η νέα μοτοσυκλέτα της Daytona αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση καθημερινής μετακίνησης. Με εντυπωσιακή sport εμφάνιση και compact διαστάσεις, είναι έτοιμη για δράση στους δρόμους της πόλης… και όχι μόνο.

 

Ο σύγχρονος, δυνατός κινητήρας της Daytona αποδίδει 14,5 PS και δεν θα διστάσει ακόμη και στις πιο μακρινές εξορμήσεις σας. Μάλιστα προσφέρει μεγάλη αυτονομία, χάρη στη χαμηλή κατανάλωση και το μεγάλο δοχείο καυσίμου, όγκου 17 λίτρων.

 

Με άψογη οδική συμπεριφορά, η νέα monster 180, προσφέρει νέα επίπεδα οδηγικής απόλαυσης. Χάρη στους μεγάλους τροχούς, το άκαμπτο πλαίσιο, το τηλεσκοπικό πιρούνι και τα διπλά αμορτισέρ πολλαπλών ρυθμίσεων, η νέα μοτοσυκλέτα της Daytona εξασφαλίζει εξαιρετικό κράτημα στο δρόμο. Τα δύο δισκόφρενα (πίσω – εμπρός) υπόσχονται μεγαλύτερη ασφάλεια, επιτυγχάνοντας μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης του οχήματος.

Η αναπαυτική σέλα, φτιαγμένη από καλής ποιότητας αφρώδες υλικό, παρέχει άνεση σε οδηγό και συνεπιβάτη, ενώ η αεροδυναμική όμορφη σχάρα αποσκευών προσφέρει εργονομία και χρησιμεύει και ως χειρολαβή για το συνεπιβάτη.

Επόμενο άρθρο »

Suzuki V-Strom 650 ABS

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: H BMW S1000RR στην πίστα

Χορηγοί