• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο Joyride 125 EVO
Ο άνετος της κατηγορίας!
Τεστ-Μοντέλα 03/10/2011 - 16:15

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Το πιο άνετο και πλούσιο 125άρι λέγεται Joyride!

Το Joyride προσφέρει πολυτέλεια, ασφάλεια και λειτουργικότητα και είναι ένα άνετο και παράλληλα εύκολο στην οδήγηση scooter, που συνδυάζει την ευελιξία με την άνεση. Πρακτικό, με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και ίσιο μεγάλο πάτωμα θα διευκολύνει τις καθημερινές μετακινήσεις σας.

 

Διαθέτει βολικό πλαϊνό σταντ στο βασικό εξοπλισμό με διακόπτη λειτουργίας, για εύκολο και γρήγορο παρκάρισμα. Ο συνεπιβάτης θα ταξιδέψει ξεκούραστα και άνετα. Σε αυτό συμβάλλουν σημαντικά η πληθωρική σέλα, η πλάτη στήριξης, οι χειρολαβές και τα πτυσσόμενα μαρσπιέ.

 

Η μηχανολογική τελειότητα του Joyride εξασφαλίζει την αξιοπιστία για να νιώθετε σιγουριά σε κάθε διαδρομή. Ο σύγχρονος ισχυρός 4βάλβιδος υγρόψυκτος κινητήρας του, με κύλινδρο κεραμικής επίστρωσης, υπερκαλύπτει τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ρύπων «Euro3», εξασφαλίζοντας δυναμική απόδοση και οικονομική μετακίνηση.

 

Η χαμηλή κατανάλωση του Joyride 125 EVO (2.3 lt/100km) σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ 7,6 λίτρων –το οποίο ανοίγει αυτόματα από τον κεντρικό διακόπτη– εξασφαλίζουν τα μέγιστα επίπεδα αυτονομίας.

 

Η αξιόπιστη συμπεριφορά επιτυγχάνεται χάρη στο τηλεσκοπικό πιρούνι και τα διπλά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ με προφόρτιση ελατηρίου 5 θέσεων. Τα δισκόφρενα, εμπρός-πίσω, με διπίστονες δαγκάνες και σωληνάκια υψηλής πίεσης, παρέχουν τη μέγιστη ασφάλεια, με το Joyride να διαθέτει το μεγαλύτερο εμπρός δισκόφρενο στην κατηγορίας του.

Επόμενο άρθρο »

Suzuki V-Strom 650 ABS

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: H BMW S1000RR στην πίστα

Χορηγοί