• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι Fenati, Silva και Torres Πρωταθλητές Ευρώπης
Ήταν νικητές στο « Circuito de Albacete»
Νέα 10/10/2011 - 10:03

Ο Romano Fenati ήταν ο νικητής στην κατηγορία 125GP/Moto3 στον αγώνα που έγινε στο «Circuito de Albacete» και ανακηρύχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης στη κατηγορία. Ο Fenati είχε την pole position, σημείωσε τον ταχύτερο γύρο και κέρδισε. Βεβαίως ο ανταγωνισμός ήταν έντονος και επικεφαλής στους πρώτους γύρους ήταν ο Alex Rins, αλλά ο Fenati κατάφερε να δει πρώτος την καρό σημαία, αφήνοντας τον Rins δεύτερο.

 

Στην κατηγορία Superstock 1000 νικητής ήταν ο Ivan Silva ο οποίος στέφθηκε για πρώτη φορά Πρωταθλητής Ευρώπης. Στην αρχή του αγώνα επικεφαλής τέθηκε ο Javier Fores όμως ο Silva σταδιακά αύξησε τον ρυθμό του και τον προσπέρασε ενώ ο Loris Baz, με τον οποίο επίσης ανταγωνίστηκε ο Silva, κατέκτησε τον Τίτλο στην κατηγορία Junior.  

 

Στην κατηγορία Supersport νικητής ήταν ο Jordi Torres ο οποίος ήταν επικεφαλής σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Και αυτός κέρδισε τον πρώτο Ευρωπαϊκό Τίτλο του. Στους τρεις πρώτους γύρους του αγώνα μόνο ο Russell Gοmez έδειξε ικανός να απειλήσει τον Torres όμως δεν είχε συνέχεια στην προσπάθειά του και έτσι ο Torres ήταν πρώτος, παρά την έλλειψη εμπειρίας στη συγκεκριμένη κατηγορία.  

 

Να σημειώσουμε ότι πριν τον αγώνα οι οργανωτές απέτισαν φόρο τιμής στον Santiago Herrero και έδωσαν το όνομά του στην στροφή Νο 13 της πίστας. Παρόντες, εκτός από τα μέλη της οικογένειάς του, ήταν και οι Αngel Nieto, «Aspar», Herri Torrontegui και Julian Simon.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Κατηγορείται για απάτη η Ceramica Althea

« Προηγούμενο άρθρο

Κοντά στον Hopkins η LCR;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα