• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Burgess μιλά για τον Stoner
Για τον εκπληκτικό αγώνα στο Silverstone
Νέα 19/10/2011 - 14:18

Ο Jerry Burgess, ο Αρχιμηχανικός του Valentino Rossi, μίλησε για την επιτυχία του συμπατριώτη του Casey Stoner και αναφέρθηκε στο GP του Silverstone και στον τρόπο με τον οποίο κέρδισε εκεί ο Αυστραλός αναβάτης του HRC.

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν σε εκείνον τον αγώνα ο Stoner οδήγησε χωρίς λάθη και κέρδισε με διαφορά 15.1 δευτερόλεπτα εμπρός από τον ομόσταυλό του Andrea Dovizioso.

Ο Burgess είπε χαρακτηριστικά:

«Η οδήγησή του στο Silverstone με εξέπληξε. Επικρατούσαν άθλιες συνθήκες και όσοι ήταν πίσω του έπεφταν στην προσπάθειά τους να τον ακολουθήσουν. Σε έναν αγώνα που θα μπορούσε να οδηγεί πιο συντηρητικά, ο Stoner ήταν άψογος σε όλη τη διάρκειά του και νομίζω ότι ήταν μια από τις καλύτερες επιδόσεις του.

Για να είμαι ειλικρινής, πάντα οδηγεί καλά και έχει μια μοτοσυκλέτα που του επιτρέπει να το κάνει χωρίς να ξεφεύγει από τα όρια. Σε μερικούς αγώνες ήταν τρίτος αλλά πέρασε πρώτος και κέρδισε και αυτό είναι μια πολυτέλεια που δεν την έχουμε στην Ducati. Νομίζω ότι με την Ducati θα έπρεπε να είναι εμπρός, να μην έχει άλλον μπροστά του, για να οδηγήσει την Desmosedici με αυτόν τον τρόπο.»

Επόμενο άρθρο »

O Nakasuga στη θέση του Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Super Sic - Dovi: το προσπέρασμα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα