• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ζήτησαν να αποσυρθεί το Νο 58
Από το MotoGP, προς τιμή του Simoncelli
Νέα 27/10/2011 - 09:52

Όπως έγινε γνωστό, ο Paolo Sesti, ο Πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλετών, ζήτησε να αποσυρθεί ο αριθμός 58 με τον οποίο συμμετείχε στους αγώνες ο Marco Simoncelli. Σε επιστολή που έστειλε ο Sesti προς την Donra αναφέρονται τα εξής:

«Καθώς προετοιμαζόμαστε για την τελευταία πράξη του δράματος του Marco Simoncelli, πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να βρούμε τον καταλληλότερο τρόπο να θυμόμαστε τον αναβάτη που παρακινούσε όλους στο paddock του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μοτοσυκλετών με το ταλέντο του, την ταχύτητά του και την ξεχωριστή προσωπικότητά του. Έναν αναβάτη και έναν άνθρωπο που θα μας λείπει για πάντα!

Γι’ αυτό, η Ιταλική Ομοσπονδία Μοτοσυκλετών ζητά από την Dorna να αποσύρει τον αριθμό 58 από την μεγάλη κατηγορία του Πρωταθλήματος. Είμαι σίγουρος ότι η Dorna μπορεί και θα καταλάβει το βαθύτερο νόημα του αιτήματός μας και γι’ αυτό είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το αποδεχτεί.»

 

Να θυμίσουμε ότι ήδη έχουν αποσυρθεί οι αριθμοί 74 (Daijiro Kato), 34 (Kevin Schwantz) και 48 (Shoya Tomizawa, στην Moto2).

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ: Οι Πρωταθλητές 2011

« Προηγούμενο άρθρο

Paolo Simoncelli: «Έμαθα στον Marco να είναι μαχητής»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα