• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Georgopoulos Racing Team: Κακοτυχία στα Μέγαρα
Δύο εγκαταλείψεις στις δύο συμμετοχές!
Νέα 28/10/2011 - 20:48

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Την Κυριακή στις 23/09/2011 στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, η Georgopoulos Racing Team συμμετείχε στο 6ο και τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας ΕΚΟ ΣΟΑΜ.

Η κακοτυχία δεν τελειωσε στον 5ο αγωνα στις Σέρρες αλλά ακολούθησε την ομάδα και σ αυτόν. Ο rookie «Cosmonaute» Κώστας Καριπίδης δεν έλαβε μέρος λόγω του τραυματισμού του στις Σέρρες.

Δύο οι συμμετοχές της ομάδας στα SS600 όπου ο Αρχιμηχανικός-Πρωταθλητής Άκης Γεωργόπουλος και το HONDA CBR 600 RR HRC είχε μία ανωδυνη πτώση από μπροστινό στο 1ο γύρο στην Κ9 πιθανότατα από κρύα ελαστικά και ο Γκούβας και το TRIUMPH DAYTONA 675 μετά από πολύ καλή εκκίνηση και γρηγορο ρυθμό στο 1.01.900 είχε μία πτώση στο 4 γύρο από μπροστινό στην Κ1 όπου και τραυματίστηκε ελαφρά στη ποδοκνημική.

Γκούβας
Γκούβας

 

Το φετινό Πρωτάθλημα τελείωσε αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση καθώς εκτός τις ατυχίες των τελευταίων 2 αγώνων, άφησε και πολύ καλές αναμνήσεις για τους υπόλοιπους αγώνες για τις καλές επιδόσεις των rookies οδηγών της, αλλά και την αγωνιστική σκληρή δουλειά των ανθρώπων της ομάδας. Μιας αγωνιστικής ομάδας με δυνατή χημεία, ενωμένη σαν γροθιά, πολύ χιούμορ και με οδηγό το πνεύμα συναγωνισμού, ήθους και αγάπης για τους αγώνες και την μοτοσικλέτα.

Είμαστε υποχρεωμένοι να πούμε εδικά ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον Αρχιμηχανικό μας και Μάνατζερ Άκη Γεωργόπουλο, ίσως τον καλύτερο στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, τον δικό μας «Jeremy Burgess», ο οποίος ηγήθηκε της ομάδας, και έδινε πάντα τις λύσεις, προετοίμασε και εξέλιξε, αριστοτεχνικά τις 3 διαφορετικές μοτοσικλέτες αλλά και τους οδηγούς, με απίστευτη μαεστρία και επαγγελματισμό. Χωρίς αυτόν, πολλοί από τους στόχους που θέσαμε στη αρχή της χρονιάς, αλλά και από τις επιτυχίες μας δεν θα είχαν επιτευχθεί.

Γεωργόπουλος
Γεωργόπουλος

Ευχαριστούμε όλον αυτό τον υπέροχο κόσμο που μας στήριξε. Από καρδιάς θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υποστηρικτές μας, για την υπερπολύτιμη βοήθειά τους στη φετινή μας προσπάθεια.

 

Αρχιμηχανικός-Manager:

Ά.Γεωργόπουλος

Βοηθοί:

Ν. Γεωργόπουλος- Γ.Δρόσος

Μηχανικός Β:

Π.Κατσούλης

 

Αναβάτες:

Γεωργόπουλος Άκης (Honda CBR 600RR HRC ) Μηχανικός-Επιχειρηματίας

Υποστηρικτές: GEORGOPOULOS - ERMAX - IRC - LLS RACING –GOLD FREN – ARATA-PZR RACING – NIKKO

 

Γκούβας Νικόλαος (Triumph Daytona 675) - Ψυχίατρος

Υποστηρικτές: GEORGOPOULOS - ERMAX - TRIUMPH ATHENS CENTRAL 77 - IRC - LLS RACING –GOLD FREN - MIKEL COFFEE COMPANY- DENTALCENTER.GR

 

Καριπίδης Κωνσταντίνος (Suzuki GSXR1000 K8) - Φυσιοθεραπευτής & Διευθ. Σύμβουλος εταιρίας ιατρικών ειδών

Υποστηρικτές: NEPHROTECH – GEORGOPOULOS, MEDICAL RT)

 

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά δίνοντας ραντεβού στο Πρωτάθλημα του 2012.

 

Επόμενο άρθρο »

O Edwards εκτός Valencia

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Jarno Trulli τρέχει στην F1 με κράνος Simoncelli!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα