• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: O Marquez χάνει τις δοκιμές της Jerez
Η όρασή του δεν αποκαταστάθηκε ακόμα
Νέα 22/11/2011 - 14:26

Το πρόβλημα διπλωπίας που αντιμετωπίζει ο Marc Marquez (βλέπει δύο είδωλα) παραμένει και όπως έγινε γνωστό ο νεαρός Ισπανός δεν πρόκειται να λάβει μέρος στις δοκιμές της Moto2 που θα γίνουν στην Jerez από αύριο ως την Παρασκευή.

Ο Marquez, o οποίος είχε τραυματιστεί στην Μαλαισία και έχασε τους τελευταίους δύο αγώνες και την δυνατότητα να κατακτήσει τον φετινό Τίτλο, ακόμα δεν είναι σε θέση να οδηγήσει ανταγωνιστικά.

 

Ο Ισπανός οδηγός εξετάστηκε από τον Δρ Jordi Arruga, νευροχειρουργός στo «Ιnstituto Catalan de la Retina», o οποίος του πρότεινε να απέχει από τις δοκιμές. Όπως έγινε γνωστό, ο γιατρός διαπίστωσε ότι το πρόβλημα υποχωρεί αλλά δεν έχει ακόμα ξεπεραστεί.

 

Ο Emilio Alzamora, Μάνατζερ του Marquez, δήλωσε σχετικά:

«Όπως μας είπαν οι γιατροί, δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα χρειαστεί ο Marc για να επανέλθει πλήρως. Ωστόσο η βελτίωση της όρασής του είναι θετική. Προς το παρόν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να περιμένουμε.»

Επόμενο άρθρο »

WSBK: H BMW θα κάνει δοκιμές στην Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Bayliss: «Χαίρομαι που ο Hopkins θα έχει το #21»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΗΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ YAMAHA V4:
  • O FABIO QUARTARARO ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ
  • O TOPRAK RAZGATLIOGLU ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ
  • O TOPRAK RAZGATLIOGLU ΘΑ ΕΙΝΑΙ 4ος ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ MICHELIN
  • O JACK MILLER ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ
  • O ALEX RINS ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ