• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bράβευση της Ducati από την Βρετανική Κυβέρνηση
Για την εταιρική και επιχειρηματική πολιτική της
Νέα 20/01/2012 - 00:10

Η Ducati έλαβε το βραβείο «Brand Recognition Award» κατά την διάρκεια εκδήλωσης που έγινε στο Μιλάνο και η οποία ονομάζεται «UK–Italy Business Awards» και διοργανώθηκε για πέμπτη χρονιά. Με αυτό τον τρόπο η Ιταλική εταιρεία αναγνωρίστηκε ως μία από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματικά σε όλο τον κόσμο.

 

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο «Palazzo di Mezzanotte» όπου στεγάζεται το Ιταλικό Χρηματιστήριο. Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της Ducati o Gabriele Del Torchio, CEO της «Ducati Motor Holding», ενώ την απονομή έκανε ο Vic Annels, ο Βρετανός Γενικός Πρόξενος και Γενικός Διευθυντής Εμπορίου και Επενδύσεων.  

Ο Del Torchio δήλωσε έπειτα από την απονομή:

«Είμαι πολύ περήφανος που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους όλων στην Ducati, ένα βραβείο το οποίο αναγνωρίζει τις αξίες μιας εταιρείας η οποία είναι αγαπητή και σεβαστή στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και στον υπόλοιπο κόσμο. Η Ducati έχει επιτύχει

πολλά και σημαντικά αποτελέσματα στην Βρετανία, τόσο σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις όσο και τις σε ό,τι αφορά την εταιρική εικόνα της. Αυτό το βραβείο είναι μια ανταμοιβή στα προϊόντα μας και στην επιχειρηματική πολιτική μας».

 

Ο Annels τόνισε μεταξύ άλλων:

«Είμαστε χαρούμενοι που βραβεύουμε την Ducati με το “Brand Recognition Award” και είναι τιμή μας που μια τόσο ξεχωριστή και καινοτόμα εταιρεία αποφάσισε να αυξήσει τις επενδύσεις της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Ducati μπορεί να υπερηφανεύεται για την μακρά και επιτυχημένη ιστορία της στην χώρα μας και χαιρόμαστε να βλέπουμε ότι αυτό αντικατοπτρίζεται στην εμπορική πολιτική της».

Επόμενο άρθρο »

Χρόνια Πολλά Super Sic! θα σε θυμόματσε για πάντα!!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK, Video: Οι δοκιμές της Honda στην Aυστραλία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα