• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Crutchlow υποστηρίζει τον Dovizioso
Για τον τραυματισμό του Ιταλού σε motocross
Νέα 28/01/2012 - 15:48

Σε δήλωσή του ο Cal Crutchlow υποστήριξε τον Andrea Dovizioso, τον συναθλητή του στην Yamaha Tech3, καθώς ο Ιταλός αναβάτης έσπασε την δεξιά κλείδα του στις αρχές του μήνα, κάνοντας motocross.

O Dovizioso δέχτηκε κριτική από πολλούς οι οποίοι θεωρούν ότι οι αναβάτες πρέπει να προπονούνται με άλλους τρόπους και να μην διακινδυνεύουν να τραυματίζονται. Ο νέος αναβάτης της δορυφορικής ομάδας της Yamaha εγχειρίστηκε και όλα πήγαν καλά και τώρα αναρρώνει.  

 

Υπερασπιζόμενος τον Dovizioso o Crutchlow δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε το μόνο άθλημα στον κόσμο όπου όσοι συμμετέχουμε σε αυτό δεχόμαστε κριτική επειδή χρησιμοποιούμε μοτοσυκλέτα για την προπόνησή μας, αν και αυτό είναι το επάγγελμά μας. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις μοτοσυκλέτες του MotoGP καθημερινά. Πρέπει να οδηγούμε και μοτοσυκλέτες motocross επειδή πρέπει να οδηγούμε κάποια (μοτοσυκλέτα).  

Δεν υπάρχει υποκατάστατο του να είσαι σε δύο τροχούς και κανείς μας δεν οδηγεί κάνοντας τρέλες επειδή γνωρίζουμε ότι μπορούμε να τραυματιστούμε. Οι παίχτες του τένις προπονούνται παίζοντας τένις και οι παίχτες του γκολφ παίζοντας γκόλφ. Εμείς οδηγούμε μοτοσυκλέτες και κάποιοι τραυματίστηκαν φέτος το χειμώνα και δέχτηκαν κριτική γι’ αυτό ενώ δεν έπρεπε να την δεχτούν.

 

Θυμίζουμε ότι εκτός από τον Dovizioso και ο Νicky Hayden έσπασε την κλείδα του κατά τη διάρκεια προπόνησης λίγο πριν την Πρωτοχρονιά.

Επόμενο άρθρο »

Κρύο, καιρός για Monster Girls

« Προηγούμενο άρθρο

Το αγωνιστικό μουσείο της Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα