• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: τα μισά προβλήματα έχουν λυθεί!
Ευδιάθετος ο Ιταλός στις δηλώσεις του
Νέα 01/02/2012 - 15:18

Παρά το ότι η διαφορά του με τον πρώτο έχει αυξηθεί συγκριτικά με την χτεσινή ημέρα και η Ducati του δεν ήταν η πρώτη στην κατάταξη, η αίσθηση του χιούμορ δεν εγκατέλειψε τον Valentino Rossi: «Στην ηλικία μου αυτά τα πρώτα test είναι πολύ κουραστικά, δέκα χρόνια πριν τα πράγματα ήταν διαφορετικά» αστειεύτηκε αμέσως μόλις κατέβηκε από την μοτοσυκλέτα του. 

 

Ήταν πιο δύσκολη ημέρα από την χτεσινή;

«Ναι, αλλά ήταν αναμενόμενο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η μοτοσυκλέτα είναι καινούργια, την οδήγησα μόλις χτες για πρώτη φορά. Ακόμη και σήμερα όμως, οι δοκιμές είναι ενθαρρυντικές, ο στόχος μας ήταν να πέσουμε κάτω από το 2.02 για περισσότερους από έναν γύρο. Σε σύγκριση με πέρυσι, έχουμε επιλύσει το 50% των προβλημάτων. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμη. Τώρα είναι ο καιρός για να δοκιμάσουμε την μοτοσυκλέτα και να χτίσουμε γερά θεμέλια για το μέλλον. Είναι απαραίτητο επίσης να δουλέψουμε στα ηλεκτρονικά της μοτοσυκλέτας, αν και έχουν βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό. 

 

Σήμερα έκανες αρκετές ρυθμίσεις, αυτό αναμένεται να αλλάξει αύριο;

«Έχω πολλά πράγματα να δοκιμάσω ακόμη. Είναι ακόμη νωρίς να μιλήσω, θα δούμε αύριο» 

 

Πόσο μπροστά είναι η Honda και η Yamaha;

«Δεν αποτελεί μυστικό ότι και οι 2 είναι πολύ καλές μοτοσυκλέτες που τρέχουν για έναν χρόνο, ενώ εμείς είμαστε στην πίστα μόλις δυο ημέρες. Τώρα όμως που οδήγησα μερικούς γύρους με τον Bautista, μπόρεσα να συνειδητοποιήσω ότι έχουμε βελτιωθεί αρκετά. Δεν θέλω όμως να προτρέξω, θα περιμένω και την αυριανή ημέρα για να δούμε που ακριβώς βρισκόμαστε σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας». 

 

Αύριο θα είναι μια γεμάτη ημέρα;

«Θα είμαι τουλάχιστον για 10 λεπτά στα pits περιμένοντας για την εκκίνηση! Πέρα από την πλάκα, έχουμε κάποιες ιδέες για το πώς θα κινηθούμε αύριο και τι θα δοκιμάσουμε φορώντας τα νέα ελαστικά της Bridgestone».

Επόμενο άρθρο »

Stoner: «Ήταν ωραία που επέστρεψα στην πίστα»

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang II: Ο Stoner "νίκησε" την Yamaha!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα