• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang II: Ο Stoner "νίκησε" την Yamaha!
Ο μοναδικός κάτω από το φράγμα 2'01''
Νέα 01/02/2012 - 14:37

 

Ο Casey Stoner (φωτ. 1) δεν έχει χάσει το συνήθειο του να κατακτά την πρώτη θέση και παρά το ότι έχασε τις δοκιμές την πρώτη ημέρα, εξαιτίας πόνων στην πλάτη, σήμερα κατόρθωσε να είναι όχι μόνο ο γρηγορότερος αναβάτης, αλλά και να πέσει κάτω από το φράγμα των 2'01''!  


Επίσης, ήταν ο μοναδικός αναβάτης - ως συνήθως - με τους λιγότερους γύρους - 29 - όταν όλοι οι άλλοι ξεπέρασαν τους 30. Ένα λάθος στο σύστημα χρονομέτρησης, έδωσε προσωρινά την πρώτη θέση στον Spies, στην πραγματικότητα όμως ο γρηγορότερος χρόνος του Αμερικανού ήταν 2.01.052, που του έδωσε και την δεύτερη θέση, πίσω από τον Stoner.  

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Jorge Lorenzo, ενώ ο Pedrosa (φωτ. 2) κατάφερε να «αρπάξει» την τελευταία στιγμή την 4η θέση.

 

Πίσω από τον Ισπανό βρέθηκαν οι δυο εκπλήξεις των δοκιμών: ο Crutchlow και o Barbera. Το αγωνιστικό στυλ του Βρετανού φαίνεται ότι ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά της M1, ενώ ο Ισπανός κατάφερε να τερματίσει με την Ducati του - που είναι η GP0 της Βαλένθια και όχι η GP12 - μπροστά από τον Rossi! Ο τελευταίος τερμάτισε στην 7η θέση, δοκιμάζοντας πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις στην GP12. Είναι λιγότερο από 1'' από την κορυφή, σαφώς μέσα στους στόχους της Ιταλικής εταιρίας.


Στην 8η θέση βρέθηκε ο Bautista (ο μόνος που χρησιμοποιεί αναρτήσεις Showa), μπροστά από τον Dovizioso, που έπεσε, χωρίς άλλες επιπτώσεις. Πάντως ο Ιταλός έχει πόνους από τον πρόσφατο τραυματισμό του και πιστεύει ότι μπορεί να είναι 6 δέκατα ταχύτερος!

 

Η νέα Suter-BMW έδωσε επιτέλους μια μικρή ικανοποίηση στον Colin Edwards, ο οποίος κατόρθωσε να μειώσει την διαφορά κάτω από τα 5 δευτερόλεπτα, σημαντικό βήμα αλλά όχι αρκετό για να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στην αρχή της σεζόν.


Δείτε εδώ τα τελικά αποτελέσματα της 2ης ημέρας! 

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: τα μισά προβλήματα έχουν λυθεί!

« Προηγούμενο άρθρο

Φόρος τιμής στον Simoncelli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα