• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang III: Αισιοδοξία στην Yamaha
Χαρούμενοι οι Stoner και Spies
Νέα 02/02/2012 - 17:17

Μπορεί ο Jorge Lorenzo να βρέθηκε στην δεύτερη θέση, πίσω από τον Stoner, αλλά ο Ισπανός παραδέχτηκε ότι στις δοκιμές δεν είναι τόσο σημαντικό να κυνηγά κανείς το χρονόμετρο. Ωστόσο, δήλωσε ικανοποιημένος που κατάφερε να βελτιώσει το προσωπικό του ρεκόρ στην συγκεκριμένη πίστα και υπογράμμισε ότι τα νέα ελαστικά της Bridgestone αποπνέουν μεγαλύτερη σιγουριά. 

 

«Είμαι πολύ, πολύ ευχαριστημένος που βελτίωσα το προσωπικό μου ρεκόρ εδώ στην Sepang. Δοκιμάσαμε διάφορα: κάποια ήταν πολύ καλύτερα, ειδικότερα μια μεγάλη βελτίωση που πετύχαμε. Επίσης γνωρίζουμε, που ακριβώς πρέπει να βελτιωθούμε στο μέλλον. Τα ηλεκτρονικά συστήματα δεν είναι ακόμη τέλεια, πρέπει να ομαλοποιηθούν, αλλά η μοτοσυκλέτα έχει τόσο μεγάλη δυναμική, που μας αφήνει πολύ αισιόδοξους. Οι μηχανικοί της Yamaha εργάστηκαν πολύ σκληρά και έκαναν πολύ καλή δουλειά. Έκανα τον καλύτερό μου χρόνο σήμερα το μεσημέρι, που θεωρείται η χειρότερη ώρα, έτσι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Θα δούμε τι μπορούμε να επιτύχουμε όταν επιστρέψουμε και πάλι εδώ». 

 

Ο Ben Spies ολοκλήρωσε μόνο 16 γύρους σήμερα, αλλά ήταν αρκετοί για να φύγει ο Αμερικανός από την Sepang, με καλή διάθεση: 

 

«Ήταν ένα καλό τεστ, καταφέραμε τους στόχους μας και σίγουρα βρισκόμαστε σε καλό δρόμο με την μοτοσυκλέτα. Σήμερα δοκίμασα την Yamaha του δοκιμαστή, η οποία έχει ελαφρώς διαφορετικό στήσιμο από την δική μου. Έκανα ένα μικρό λάθος κι έχασα το μπροστινό μέρος, αλλά γι’ αυτό είναι οι δοκιμές. Σε τελική ανάλυση ήταν φανταστικά, είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ να επιστρέψω και πάλι στην Μαλαισία», είπε ο Spies.

 

Επόμενο άρθρο »

Ducati: Ευχαριστημένοι με τα τελικά αποτελέσματα

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Dovizioso με την SIDI Sports!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα