• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: "Ο Stoner είναι γρήγορος ό,τι κι αν του δώσουν!"
Δυναμικό το ξεκίνημα του Ισπανού
Νέα 02/02/2012 - 23:17

Ο αναβάτης της Yamaha, Jorge Lorenzo, έκανε ένα δυναμικό ξεκίνημα στο πρώτο επίσημο τεστ του 2012, τερματίζοντας στην 2η θέση πίσω από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Casey Stoner

 

Ο Lorenzo, ο οποίος ήταν στην 1η θέση την πρώτη ημέρα των δοκιμών, όταν έλειπε ο Stoner, βρέθηκε τελικά στην 2η θέση, με διαφορά 0.591 πίσω από τον Πρωταθλητή της Honda. Ωστόσο επιμένει οτι οι χρόνοι δεν αποτελούν σημαντικό παράγοντα κατά το στάδιο ανάπτυξης των νέων 1000cc μοτοσυκλετών: 

 

Casey θα είναι ταχύτατος ό,τι κι αν του δώσουν!" δήλωσε χαμογελαστός ο Lorenzo, ο οποίος πέτυχε προσωπικό ρεκόρ στην Sepang σήμερα. "Για να είμαι ειλικρινείς οι χρόνοι δεν έχουν σημασία σε αυτό το στάδιο. Η αίσθηση της μοτοσυκλέτας είναι - ωστόσο - πολύ καλή". 

 

"Αυτή η μοτοσυκλέτα είναι στην πραγματικότητα πιο διασκεδαστική, έχει περισσότερη ροπή, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς κατά την έξοδο από αργές στροφές. Τώρα έχεις αρκετή δύναμη για να το απολαύσεις περισσότερο". 

 

"Όσον αφορά το μέλλον, πρέπει να δουλέψουμε πάνω στα ηλεκτρονικά συστήματα. Ειδικότερα στις αργές στροφές, κατά την έξοδο δεν είναι αρκετά ομαλά" 

 

"Τα νέα ελαστικά της Bridgestone έχουν πολύ καλή αίσθηση. Πολύ σταθερά στις ευθείες και όταν φρενάρεις στις στροφές. Καλύτερα από τα κλασικά ελαστικά. Προσδίδουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη". 

 

Αν και η διαφορά με τον Stoner είναι πολύ μικρή, εν τούτοις πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Αυστραλός πέτυχε τον καλύτερό του χρόνο το πρωί, με ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, ενώ ο Lorenzo έτρεξε γρηγορότερα στον 18ο από τους 35 γύρους. 

 

"Πέτυχα τον καλύτερό μου χρόνο σήμερα το μεσημέρι, που είναι πιο δύσκολη ώρα λόγω των κλιματικών συνθηκών, έτσι είμαι αρκετά ευχαριστημένος" δήλωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής για το 2010. 

 

"Ας δούμε τι θα καταφέρουμε μόλις επιστρέψουμε και πάλι στην Μαλαισία".

 

Επόμενο άρθρο »

Iκανοποιημένος ο Bradl

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: Ευχαριστημένοι με τα τελικά αποτελέσματα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα