• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Audi – Rossi: η πρώτη επαφή
Έγινε στο Sachsenring
Νέα 09/07/2012 - 10:23

Στο Chemnitz, την πιο κοντινή πόλη της πίστας του Sachsenring ήταν το αρχηγείο της Auto Union, που λίγο αργότερα έγινε Audi. 

Χθες κορυφαία στελέχη της εταιρίας από το Ingolstadt βρέθηκαν στην πίστα για να δουν από κοντά τις προσπάθειες των οδηγών της Ducati, την οποία έχουν εξαγοράσει.

Στο γκαράζ της εργοστασιακής ομάδας βρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Audi Rupert Stadler, μαζί με τον Luca De Meo, που είναι υπεύθυνος για το marketing της Volkswagen. Ο De Meo γνωρίζει καλά τον Valentino Rossi, αφού επί των ημερών του στη Fiat έγινε η συμφωνία χορηγίας της ομάδας της Yamaha. Τα δύο αυτά εξέχοντα στελέχη του ομίλου VW συνόδευε ο Πρόεδρος της Ducati Gabriele Del Torchio και πριν από το ξεκίνημα του αγώνα της Moto2, ο Γερμανός της Audi (δεξιά στη φωτογραφία, μιλώντας με τον CEO της DORNA Carmello Ezpeleta), έσφιξε το χέρι του “γιατρού”, ενώ μετά το τέλος του αγώνα της κατηγορίας MotoGP, βρέθηκε και πάλι στο γκαράζ της ομάδας για να παρακολουθήσει τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, με τους μηχανικούς γύρω από τον Rossi, να ακούν τις παρατηρήσεις του για την συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας στη διάρκεια των 30 γύρων της μάχης για την 6η θέση.

Στο τι ειπώθηκε ανάμεσα στους δύο, αναφέρθηκε ο Valentino που είπε ότι η Audi τον θέλει για τη συνέχιση της εξέλιξης της μοτοσυκλέτας και ότι η αίσθησή του είναι ότι θα επενδύσει κι άλλο πάνω στους αγώνες.

Από την πλευρά του ο Stadler ήταν πιο φειδωλός στις δηλώσεις του στην Ιταλική τηλεόραση: “Είναι η πρώτη φορά που είδα από κοντά έναν αγώνα MotoGΡ και μου άρεσε πάρα πολύ, είμαι εντυπωσιασμένος. Για να μιλήσουμε για το μέλλον είναι ακόμη νωρίς. Πρώτα θα αναλύσουμε την κατάσταση και μετά θα αποφασίσουμε”.

 

Οι φήμες λένε πάντως ότι ήδη υπάρχει οικονομική πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του Rossi, όμως ο ίδιος ενδιαφέρεται περισσότερο για την προοπτική της γρηγορότερης εξέλιξης της μοτοσυκλέτας με τη βοήθεια του Γερμανικού κολοσσού, παρά για τα ποσά του συμβολαίου.

 

Επόμενο άρθρο »

Φανταστική 5η θέση για τον Bradl!

« Προηγούμενο άρθρο

Για 19η φορά στο βάθρο ο Dovizioso!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα