• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φανταστική 5η θέση για τον Bradl!
Έδωσα το μάξιμουμ για να κρατήσω πίσω τον Rossi!
Νέα 09/07/2012 - 11:53

Ο νεαρός Stefan Bradl, ξεκίνησε από το τέλος της δεύτερης σειράς και έδειξε, για μια ακόμη φορά, τις μεγάλες του δυνατότητες στο στεγνό! Ο νεοφερμένος στην μεγάλη κατηγορία οδηγούσε το δεύτερο γκρουπ αναβατών μέχρι τους τελευταίους δραματικούς γύρους, όταν και κατάφερε να ανταπεξέλθει στην πίεση πιο έμπειρων αναβατών, όπως είναι ο Rossi!

 

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας από την αρχή, διότι έπρεπε να παλέψω για να διατηρήσω την διαφορά μου με το πίσω γκρουπ», δήλωσε ο Γερμανός, εμφανώς χαρούμενος με την 5η θέση που πέτυχε μπροστά σε περίπου 80.000 συμπατριώτες του! «Έκανα ακόμα ένα καλό ξεκίνημα και αυτό είναι πολύ θετικό! Μετά μπόρεσα να ακολουθήσω τους αναβάτες της Yamaha για λίγο, όμως καταλάβαινα ότι η ταχύτητά μας στις στροφές δεν ήταν αρκετή, ενώ δυσκολευόμασταν και στην πρόσφυση στα πλάγια, ειδικά στα αριστερά και μετά από 3-4 γύρους η μοτοσυκλέτα άρχιζε να σπινάρει!»

 

«Αυτό μου προκάλεσε κάποια προβλήματα και δεν μπόρεσα να τους επιτεθώ, έτσι στα μισά τους άφησα… από εκείνη την ώρα έπρεπε να διαχειριστώ το γκρουπ πίσω μου μέχρι την γραμμή τερματισμού και ήταν πολύ δύσκολο! Έπρεπε να πιέσω τον εαυτό μου στο maximum για να μπλοκάρω τον Rossi, τον Hayden και τον Barbera στους 3 τελευταίους γύρους! Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα αυτό και αυτή η 5η θέση είναι φανταστική για μένα, για την οικογένειά μου, για την ομάδα μου και για τους οπαδούς εδώ!»

 

Επόμενο άρθρο »

Έκλεψαν μέρος από την τέντα του Ιδρ. Marco Simoncelli!

« Προηγούμενο άρθρο

Audi – Rossi: η πρώτη επαφή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα