• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα RC213V στις δοκιμές του Mugello!
Μια ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα για το δίδυμο του HRC!
Νέα 13/07/2012 - 12:43

Όπως όλα δείχνουν, η Honda θα κάνει την αντεπίθεσή της αυτήν την Δευτέρα, στις δοκιμές που θα γίνουν μετά τον αγώνα, φέρνοντας στην αγωνιστική της ομάδα μια ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα, στην προσπάθεια που κάνει το HRC να αποτρέψει τον Jorge και την Yamaha να πανηγυρίσουν τον τίτλο φέτος!

 

Ο Αντιπρόεδρος του HRC, Shuhei Nakamoto, αποκάλυψε τα σχέδιά του χτες το απόγευμα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου – όταν και παρουσίασε το νέο δίδυμο της ομάδας για τα επόμενα 2 χρόνια – λέγοντας ότι η νέα μοτοσυκλέτα θα έχει καινούργιο πλαίσιο και λίγο πιο δυνατό κινητήρα! Η νέα αυτή έκδοση της RC213V, ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το 2013, ωστόσο η Honda αποφάσισε να την χρησιμοποιήσει πιο νωρίς, για να εξαλειφθούν τα χρόνια προβλήματα chattering που ταλαιπωρούν τους αναβάτες της, ένα πρόβλημα που εντάθηκε με το νέο μπροστινό της Bridgestone, την δυσφορία τους για το οποίο έχουν εκδηλώσει από την πρώτη στιγμή οι Stoner και Pedrosa!

 

«Την Δευτέρα θα έχουμε μια ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα. Θα φέρουμε δυο, μια για κάθε οδηγό. Κανονικά αυτή θα ήταν το πρωτότυπο της επόμενης χρονιάς, αλλά πρέπει να διορθώσουμε την συνεργασία μοτοσυκλέτας και νέων ελαστικών. Αποφασίσαμε ότι αν οι αναβάτες μας μείνουν ικανοποιημένοι, θα την χρησιμοποιήσουμε από φέτος!», δήλωσε ο Nakamoto «Επίσης, θα φέρουμε και έναν νέων προδιαγραφών κινητήρα. Οι βασικές λεπτομέρειες θα είναι οι ίδιες, αλλά θα έχει λίγο περισσότερη δύναμη! Η μοτοσυκλέτα δείχνει ίδια, αλλά έχει κάποιες διαφορές… όμως δεν μπορώ να σας πω περισσότερα… Το chattering είναι το μεγαλύτερό μας πρόβλημα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το μπροστινό φθείρεται υπερβολικά επίσης… δεν είναι εύκολο (να διορθώσεις τα πάντα)»

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello MotoGP, ΕΔ1: Πρώτη απάντηση Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto3: Ο Vinales πρώτος στις ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα