• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto3: Ο Vinales πρώτος στις ΕΔ1
2.4 δευτ. πίσω του ο Σίσσης και στην 26η θέση!
Νέα 13/07/2012 - 11:55

Ο Vinales έδειξε ότι συνήλθε γρήγορα μετά την απογοητευτική του εμφάνιση στο Sachsenring, όπου έκανε τον χειρότερό του αγώνα τερματίζοντας 17ος χωρίς να πάρει ούτε έναν βαθμό, και ξεκίνησε εξαιρετικά στην συννεφιασμένη ιταλική πίστα του Mugello, όπου και φιγουράρει στην πρώτη θέση στα πρώτα ελεύθερα!

 

Ο Ισπανός, ο οποίος έχασε την πρωτοπορία στην βαθμολογία από τον Sandro Cortese, με χρόνο 2.00.430 άφησε πίσω τόσο τον Danny Kent (με διαφορά 0.133 δευτ.) όσο και τον Cortese (0.205 δευτ.) Ο Luis Salom, ο οποίος είχε ανέβει στο βάθρο την προηγούμενη φορά, ήταν 4ος, χάνοντας την 3η θέση από τον Cortese για μόλις 0.003 δευτ. σε μια πολύ συναρπαστική διαδικασία όπου 12 αναβάτες είχαν διαφορά λιγότερη του δευτερολέπτου.

 

Καλή αρχή – στον εντός έδρας γύρο – έκαναν και οι AntonelliFenati! Οι δυο νεαροί Ιταλοί πλασαρίστηκαν στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα, ενώ η μεταξύ τους διαφορά δεν ήταν παραπάνω από 0.010 δευτ.! Στην 7η θέση βρίσκουμε τον – σταθερό πια στην πρώτη 10άδα –  Alberto Moncayo, ενώ πίσω του ολοκλήρωσαν οι Louis Rossi και Jakub Kornfeil. Ο Jonas Folger έκλεισε την πρώτη δεκάδα αναβατών. Ο Θανάσης κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα, στην πρώτη του απόπειρα στην γρήγορη ιταλική πίστα. Ο συμπατριώτης μας ανέδειξε τις αρετές της ΚΤΜ στην ευθεία, σημειώνοντας την 4η καλύτερη τελική (226.1χαω) αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να του δώσει μια καλή θέση στην κατάταξη, μένοντας 26ος

 

Αναλυτικά οι χρόνοι και η κατάταξη στο συνοδευτικό αρχείο

 

Επόμενο άρθρο »

Νέα RC213V στις δοκιμές του Mugello!

« Προηγούμενο άρθρο

O Lorenzo με νέο κράνος στο Mugello!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα