• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto2: Πιο γρήγορος ο Espargaro στις ΕΔ1
Iannone και Luthi ακολούθησαν, στην 5η θέση ο Marquez!
Νέα 13/07/2012 - 14:37

Την πολύ καλή του παράδοση στα ελεύθερα συνέχισε ο Pol Espargaro, ο οποίος – μετά το δύσκολο Σ/Κ που είχε στο Sachsenring παρά την 4η του θέση – κατάφερε να πάρει ακόμα μια πρωτιά, στα πρώτα ελεύθερα της μεσαίας κατηγορίας στην πίστα του Mugello!

 

Ο καλύτερος γύρος του αναβάτη της Pons ήταν στα 1.53.139, ενώ πολύ κοντά του ήταν ο Iannone, με διαφορά όχι πάνω από 0.090 δευτ.! Ο τελευταίος μάλιστα, έχει ετοιμάσει νέα χρώματα και κράνος για τον εντός έδρας αγώνα του! Ο τρίτος ταχύτερος ήταν ο Thomas Luthi, ο οποίος άρχισε να δείχνει σημάδια ανάκαμψης, ενώ τον ακολούθησε στην 4η θέση ο Bradley Smith, παρά το γεγονός ότι βγήκε εκτός πίστας στα τελευταία στάδια της διαδικασίας.

 

Ο Marquez, ο οποίος μόλις πρόσφατα ανακοίνωσε την μετάβασή του στην μεγάλη κατηγορία από του χρόνου, με τα χρώματα της Honda, πλασαρίστηκε στην 5η θέση βελτιώνοντας τους χρόνους του στο δεύτερο μισό της διαδικασίας και μένοντας λίγο πάνω από 3/10 από τον Espargaro. Η 6η θέση πήγε στον Simone Corsi, τον οποίο ακολούθησαν οι Scott Redding (ψάχνει για ένα καλό αποτέλεσμα μετά την πτώση του στην Γερμανία)  και Randy Krummenacher. Την δεκάδα έκλεισαν οι Claudio Corti και Mika Kallio, ο οποίος ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο την περασμένη εβδομάδα!

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto3: Πρώτος και στις ΕΔ2 ο Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello MotoGP, ΕΔ1: Πρώτη απάντηση Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα