• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto3: Πρώτος και στις ΕΔ2 ο Vinales!
Έχασε θέσεις στην κατάταξη ο Σίσσης και είναι 30ος
Νέα 13/07/2012 - 15:56

Στο ηλιόλουστο Mugello, με την παρουσία όμως δυνατών ανέμων, συνεχίστηκαν τα δεύτερα ελεύθερα για την μικρή κατηγορία του Πρωταθλήματος, πρωταγωνιστής της οποίας ήταν και πάλι ο Maverick Vinales! Η διαδικασία ήταν συναρπαστική, με 11 αναβάτες να έχουν διαφορά κάτω του δευτερολέπτου, και τον Vinales να βελτιώνει τον χρόνο του στον τελευταίο γύρο και να σταματά το χρονόμετρο στα 1.59.676!

 

Ο Romano Fenati πήρε την δεύτερη θέση και δείχνει να το διασκεδάζει αγωνιζόμενος μπροστά στους συμπατριώτες του, οπότε δεν θα αποτελεί έκπληξη να τον δούμε και πάλι να διεκδικεί το βάθρο! Έμεινε πίσω από τον Vinales για 0.314 δευτ. και δεν καταφέρνοντας να ρίξει κι άλλο τον χρόνο του όταν άλλαξε ελαστικά, λόγω κίνησης στην πίστα! Ο Danny Kent είναι στην 3η θέση, επιδεικνύοντας αξιοθαύμαστη σταθερότητα μέχρι στιγμής, ενώ τον ακολούθησε ο Niccolo Antonelli και ο Alexis Masbou (2ος στο Sachsenring), ο οποίος σημείωσε θεαματική βελτίωση σε σχέση με το πρωί και κατάφερε να σκαρφαλώσει από την 12η θέση στην 5η!

 

Η έκτη θέση πήγε στον Moncayo, με τον Sandro Cortese – τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας –  να ολοκληρώνει τα δεύτερα ελεύθερα στην 7η. Το δίδυμο της Estrella Galicia, με Suter Honda, φιγουράρουν στην 8η και 9η θέση αντίστοιχα, ενώ ο Louis Rossi κλείνει την πρώτη δεκάδα. Ο Θανάσης δεν τα πήγε καλά και ενώ κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του κατά μισό περίπου δευτερόλεπτο, έμεινε ακόμα πιο χαμηλά σε σχέση με το πρωί, τερματίζοντας στην 30η θέση. Να σημειώσουμε πάντως, ότι ο Θανάσης είχε την καλύτερη τελική το απόγευμα, με το κοντέρ να σταματά στα 233.9χαω!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι χρόνοι στο συνοδευτικό έγγραφο

 

Επόμενο άρθρο »

Η Ducati θα παραμείνει Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto2: Πιο γρήγορος ο Espargaro στις ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα