• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμοι για το τεστ οι αναβάτες του MotoGP!
Σήμερα το 3ο επίσημο τεστ της φετινής σεζόν!
Νέα 27/08/2012 - 10:29

Μετά τον συγκλονιστικό χτεσινό αγώνα στην Τσεχία, περίπου οι μισοί αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας θα παραμείνουν στην πίστα του Brno για το τρίτο επίσημο τεστ της χρονιάς! Η εργοστασιακή ομάδα της Honda – μετά την πολύ ωραία νίκη του Pedrosa χτες – θα δώσει το παρόν στο τεστ με τον Ισπανό άσο αλλά και τον οδηγό των SBK, Jonathan Rea! Όπως έχουμε ήδη γράψει, ο Rea θα πάρει την θέση του Stoner και πιθανότατα θα τον αντικαταστήσει στους επόμενους γύρους.

 

Οι Lorenzo και Spies θα παραβρεθούν κι αυτοί στο τεστ, όπως και η δορυφορική ομάδα της Yamaha, με τους Crutchlow και Dovizioso. Να πούμε ότι η Yamaha επιβεβαίωσε ότι ο Lorenzo θα έχει στην διάθεσή του την πρωτότυπη του 2013! Ο Bradl αλλά και ο Bautista θα πάρουν μέρος στο τεστ, οδηγώντας τις δορυφορικές RC213V, όπως και ο Pirro πάνω στην CRT του. Ο μοναδικός από τους άλλους CRT, θα είναι ο Colin Edwards. Η ομάδα της Ducati δεν θα συμμετάσχει στο τεστ του Brno, καθώς έχει προγραμματιστεί ένα διήμερο τεστ στο Misano, το οποίο ξεκινάει αύριο.

 

Τέλος, να θυμίσουμε ότι μαζί με τους οδηγούς του MotoGP, θα είναι και ο Capirossi, ο οποίος θα δοκιμάσει αρκετές μοτοσυκλέτες, αλλά και ο Di Meglio της Moto2, ο οποίος θα ανέβει σε μια BQR-FTR της Avintia Blusens!

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Το τέλειο Σ/Κ!

« Προηγούμενο άρθρο

Διαρροή λαδιού και 7η θέση για τον Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα