• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διαρροή λαδιού και 7η θέση για τον Rossi!
Guareschi: Εστιάζουμε στο πλαίσιο!
Νέα 26/08/2012 - 21:21

Μια απρόσμενη διαρροή λαδιού – που δεν επηρέασε την απόδοση του κινητήρα όμως – περιόρισε τον Valentino Rossi στην 7η θέση της τελικής κατάταξης, αφού πρώτα τον ανάγκασε να επιβραδύνει. Επόμενη στάση για την ομάδα της Ducati είναι το Misano, όπου ο Vale θα λάβει μέρος στο διήμερο τεστ της ομάδας. Ο Hayden, ο οποίος θα χάσει και το τεστ, αναμένεται να επιστρέψει για το GP του Misano

 

«Ξεκίνησα καλά και οι πρώτοι μου γύροι δεν ήταν άσχημοι, αν και η μοτοσυκλέτα είχε διαρροή λαδιού ήδη από την αρχή!», τόνισε ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής «Πήγαινε παντού, στα μαρσπιέ, στα φρένα και στους μοχλούς αλλαγής ταχυτήτων και ήταν ιδιαιτέρως ενοχλητικό, καθώς τα πόδια μου γλιστρούσαν παντού! Πιθανότατα θα τα πήγαινα λίγο καλύτερα χωρίς αυτό το θέμα και ίσως να τερμάτιζα κοντά στον Dovizioso. Τέλος πάντων, έπρεπε ούτως ή άλλως να επιβραδύνω, καθώς το πίσω ελαστικό άρχιζε να γλιστρά αρκετά, μετά από μερικούς γύρους… Τώρα έχουμε το τεστ στο Misano σε 2 ημέρες και θα δούμε αν θα μπορέσουμε να βρούμε κάτι για να μας βοηθήσει στους τελευταίους αγώνες!»

 

Vittoriano Guareschi: «Το Σ/Κ ξεκίνησε καλά. Βελτιωνόμασταν σταθερά σε κάθε διαδικασία, αλλά ο αγώνας δεν εξελίχθηκε θετικά για εμάς. Μετά τους αρχικούς γύρους, η μοτοσυκλέτα – το πίσω μέρος – δεν είχε καλή πρόσφυση και ο Valentino έχασε επαφή με τους μπροστά. Όσο για την διαρροή λαδιού, αναλύσαμε τα δεδομένα του κινητήρα και επιβεβαιώσαμε ότι δεν υπήρχε τίποτα το ασυνήθιστο: η απόδοση του κινητήρα δεν επηρεάστηκε. Οπωσδήποτε δυσκόλεψε την οδήγηση, διότι τα μαρσπιέ γλιστρούσαν πολύ. Τώρα έχουμε το διήμερο τεστ στο Misano, την Τρίτη και την Τετάρτη, και θα εστιάσουμε κυρίως στο πλαίσιο!»

 

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμοι για το τεστ οι αναβάτες του MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: Tρομερή μάχη Pedrosa – Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα