• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi: Η συνέντευξη Τύπου
Τι είπαν οι αστέρες του MotoGP
Νέα 11/10/2012 - 19:35

Ο Lorenzo, το προβάδισμα του οποίου μειώθηκε στους 33 βαθμούς στην Aragon, υπογράμμισε την σημασία του να αγωνιστεί έξυπνα μέχρι το τέλος της σεζόν! «Αυτοί οι τρεις αγώνες θα είναι πολύ σημαντικοί για το Πρωτάθλημα και για τους βαθμούς και στόχος μας είναι να αγωνιστούμε με τον ίδιο τρόπο, όπως μέχρι τώρα. Να αγωνιζόμαστε για την pole position, για το βάθρο και για νίκες. Αυτός είναι ο στόχος μου και αν είναι εφικτό να πάρω νίκες θα το προσπαθήσω, ειδάλλως και τα βάθρα είναι μια χαρά!»

 

Σχετικά με την επιστροφή του Casey Stoner στην δράση, ο Μαγιορκανός άσος τόνισε: «Αυτό είναι κάτι που δεν ελέγχεις (μιλώντας για τον τραυματισμό) Αν ο Casey είναι αρκετά γρήγορος θα κερδίσει και θα αφαιρέσει βαθμούς από εμένα και τον Dani. Ένα πράγμα που μπορούμε να ελέγξουμε είναι η απόδοσή μας και αυτό θα προσπαθήσουμε στους τελευταίους αγώνες» Τέλος, μιλώντας για τις πιθανότητές του στην Ιαπωνία: «Κανονικά εδώ στην Ιαπωνία δεν είναι εύκολα τα πράγματα, έχουμε δυσκολίες στην επιτάχυνση αλλά είμαστε δυνατοί στα φρένα και στις εισόδους των στροφών. Πέρυσι πήραμε την δεύτερη θέση και δεν είχαμε τόσο μεγάλη απόσταση από τον Dani και φέτος με τις 1000άρες είμαστε πιο ανταγωνιστικοί κι έτσι θα προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο».

 

Από την πλευρά του ο Pedrosa, oοποίος βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα αυτήν την περίοδο, γνωρίζει ότι πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό αν θέλει να διεκδικήσει και την παραμικρή ελπίδα να κερδίσει τον φετινό Τίτλο. «Όπως έχω πει, είναι σημαντικό να περνάμε καλά και να το διασκεδάζουμε. Κάνουμε καλούς αγώνες και αυτό είναι καλό και για την ομάδα. Απλά προσπαθούμε να κάνουμε το ίδιο κάθε φορά.. να μένουμε συγκεντρωμένοι και να οδηγούμε καλά!»

 

Επόμενος ο Αυστραλός άσος της Honda, ο οποίος ανυπομονεί να επιστρέψει στις νίκες! «Όλοι με ρωτούν πως ήταν οι διακοπές στο σπίτι, αλλά οπωσδήποτε δεν ήταν διακοπές. Κάθεσαι και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, ακόμα και η προπόνηση ήταν δύσκολη…! Προφανώς και είναι ωραία που επέστρεψα, δεν ήθελα να τελειώσει η σεζόν μου με έναν τραυματισμό. Είμαστε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος της σεζόν. Νιώθω καλά και φρέσκος και θα δούμε πως θα είναι τα πράγματα με την μοτοσυκλέτα αύριο. Το να μένεις τόσο διάστημα εκτός, σημαίνει ότι δεν θα είναι εύκολα την πρώτη ημέρα!»

 

Ο Dovizioso από την μεριά του, ο οποίος είναι τέταρτος στην βαθμολογία Πρωταθλήματος, σχολίασε: «Αυτή η πίστα είναι καλή για το στυλ μου  και θα έχει ενδιαφέρον να δω πως θα είναι με την Yamaha. Σίγουρα ο Dani είναι πολύ γρήγορος αυτήν την περίοδο αλλά ο στόχος μου είναι να είμαι στην μέση της μάχης του Dani με τον Jorge και ίσως τον Stoner, με τον τελευταίο να μην ξέρω πόσο γρήγορος θα είναι με τον τραυματισμό του. Είμαι πραγματικά σίγουρος για τον εαυτό μου και θα πρέπει να αρχίζουμε να βλέπουμε σε τι επίπεδο είμαστε!»

 

Τελευταίος πήρε τον λόγο ο Hayden, ο οποίος λίγες ημέρες πριν τον αγώνα ενημερώθηκε για το κάταγμα στο χέρι του… «Οπωσδήποτε είμαι τυχερός που ξεμπέρδεψα χωρίς άλλους τραυματισμούς… Το χέρι μου πάει καλύτερα εκτός από αυτό το θέμα. Έχω δύναμη και πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα στην πίστα. Είναι μια πίστα που μου αρέσει αν και δεν ήταν καλή για εμένα στο παρελθόν. Ελπίζω φέτος να αλλάξουν τα δεδομένα!»

 

Επόμενο άρθρο »

Japan ΕΔ1: Η μάχη Lorenzo – Pedrosa άρχισε

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: Έκτακτη συμμετοχή για Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα