• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Japan ΕΔ1: Η μάχη Lorenzo – Pedrosa άρχισε
Δυνατή επιστροφή για τον Stoner στην 4η θέση
Νέα 12/10/2012 - 05:30

Αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι στην Ιαπωνία ήταν το να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Casey Stoner, στην επιστροφή του στη δράση, μετά τον τραυματισμό του στην Ινδιανάπολη. Ο Αυστραλός στον πρώτο του γύρο έμεινε από προβλήματα στον κινητήρα του και λίγο αργότερα μπήκε στην πίστα με την 2η μοτοσυκλέτα του για να γράψει καλούς χρόνους και να βρεθεί τελικά στην 4η θέση των Ελεύθερων Δοκιμών 1, με διαφορά 0.758 του δευτερολέπτου από την κορυφή. 

Στο ψηλότερο σημείο των αποτελεσμάτων βρέθηκε ένας πολύ γρήγορος Jorge Lorenzo με την Υamaha M1 να αποδίδει καλά στο φρενάρισμα και στις εισόδους, αλλά να υστερεί πάνω από 7χλμ/ώρα σε τελική σε σχέση με την Honda RC213V του μεγάλου αντιπάλου του Dani Pedrosa που σημείωσε τον 2ο ταχύτερο γύρο, με διαφορά μόλις 0.141 του δευτερολέπτου. Οι δυό τους έδειξαν ότι θα είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, με μόνο ερωτηματικό το αν ο Stoner την Κυριακή θα αντέξει όλη τη διάρεκια του αγώνα των 24 γύρων.

Ο Andrea Dovizioso με τη δορυφορική Yamaha Tech 3, έδειξε επίσης πολύ δυνατός και πήρε την 3η θέση, σχετικά κοντά στους δύο πρώτους.

Πίσω από τον Stoner, o Ben Spies έκανε θετικό ξεκίνημα, όπως και ο Cal Crutchlow.

O Nicky Hayden είναι η πρώτη Ducati στην 7η θέση, με διαφορά μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή. O Valentino Rossi έμεινε στην 10η θέση, αλλά με σκληρά λάστιχα, προφανώς δίνοντας έμφαση στις ρυθμίσεις για τον αγώνα, από τώρα.

Πίσω του 11ος ο 31χρονος Katsuyuki Nakasuga, με Υamaha M1, που συμμετέχει εκτάκτως στον αγώνα της πατρίδας του και αμέσως έδειξε το πόσο μετράει η γνώση της πίστας.

Στις CRT o Aleix Espargaro & o Randy De Puniet είναι οι δύο μόνοι οδηγοί, κάτω από το 1'50'' υστερώντας σχετικά λίγο 13 & 16χλμ/ώρα αντίστοιχα σε τελική σε σχέση με την Ducati του Hayden που ήταν η ταχύτερη στην ευθεία με 300χλμ/ώρα.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε αναλυτικά τους χρόνους και τις τελικές ταχύτητες.

 

Επόμενο άρθρο »

3 Έλληνες στο γύρο του κόσμου με Vespa!

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: Η συνέντευξη Τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα