• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Maxtra έγινε Haojue!
Άλλαξε όνομα η ομάδα από την Κίνα...
Νέα 19/03/2009 - 12:33
Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μοτοσικλετών της Κίνας, η Jiangmen Dachangjiang Group, ανακοίνωσε πως μετονομάζει την ομάδα που θα κατεβάσει φέτος στα 125cc από Maxtra σε Haojue.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Haojue πουλάει κάθε χρόνο περισσότερες από 2.95 εκατομμύρια μοτοσικλέτες.

«Το θέμα με την αλλαγή ονομασίας της ομάδας μας υποχρέωσε να κλείσουμε το site τoυ Team Maxtra, αλλά τώρα θα έχουμε πληροφορίες της ομάδας στο  site www.haojue-racing.com», σχολίασε ο εκ των επικεφαλής του project -μαζί με τον θρυλικό John Surtees- Garry Taylor που πρόσθεσε πως το πρόγραμμα εξέλιξης της μοτοσικλέτας συνεχίζεται κανονικά: «Συνεχίζουμε βάσει προγράμματος την εξέλιξη της μοτοσικλέτας μας με τον Jan Witteveen να δοκιμάζει και να εξελίσσει μια σειρά από εξαρτήματα για το νέο κινητήρα και την Harris Performance να δουλεύει πάνω στο πλαίσιο και τα φέρινγκ».

Aναφερόμενος στους στόχους της ομάδας, ο Taylor είπε: «Όπως είχαμε πει και στην πέρσι κατά την επίσημη παρουσία της ομάδας στην Κίνα, δεν περιμένουμε να διεκδικούμε παρουσία στο βάθρο από την πρώτη χρονιά, αλλά η Haojue είναι 100% πίσω από το project. Eίμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε πρόοδο και το 2010 να παλεύουμε για το βάθρο».

Η ομάδα θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση ως Haojue στο IRTA Test που θα γίνει στη Jerez.

Επόμενο άρθρο »

O Hopkins στο WSBK με Ηonda!

« Προηγούμενο άρθρο

Η παρουσίαση της San Carlo Honda Gresini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα