• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Almeria Test: Ημέρα 1η
Ολοκληρώθηκε η 1η ημέρα δοκιμών της Fixi Crescent Suzuki
Νέα 18/01/2013 - 13:59

Η Fixi Crescent Suzuki ολοκλήρωσε την πρώτη – από τις δυο – ημέρες δοκιμών στην πίστα της Almeria, με τους Leon Camier και Jules Cluzel να εργάζονται πάνω σε νέα ηλεκτρονικά, σε ένα νέο κινητήρα και βελτιωμένη αεροδυναμική.

 

Για τον νεοφερμένο στα SBK, Jules Cluzel, ήταν η πρώτη του γεύση πάνω στη Suzuki GSX-R στην οποία προσαρμόστηκε γρήγορα. «Ήταν φανταστικά που κατάφερα να οδηγήσω τη Fixi Crescent Suzuki GSX-R για πρώτη φορά!», σχολίασε ο Γάλλος αναβάτης. «Έχει μεγάλη διαφορά από την προηγούμενη μοτοσυκλέτα μου κι έχει πολύ δύναμη – σε σχέση με το βάρος της – κι έτσι έπρεπε να προσαρμόσω το στυλ μου γιατί όλα γίνονται πιο γρήγορα! Η μοτοσυκλέτα μπαίνει και στις στροφές πιο γρήγορα, αλλά τη νιώθω ωραία και το διασκεδάζω. Πρέπει παράλληλα να μάθω τα ελαστικά, τα ηλεκτρονικά και το πλαίσιο. Σήμερα χρησιμοποιήσαμε τη σκληρή γόμα, ωστόσο οι χρόνοι μου δεν ήταν τόσο άσχημοι, ειδικά για την πρώτη ημέρα σε νέα μοτοσυκλέτα και σε νέα πίστα».

 

Από την πλευρά του ο Leon Camier τόνισε: «Ήταν καλή ημέρα και κάναμε πολύ δουλειά, κοιτώντας πολλά διαφορετικά πράγματα, άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός και αυτών των τεστ. Για το μεγαλύτερο διάστημα χρησιμοποίησα το σκληρό ελαστικό, καθώς δεν πιέσαμε για χρόνους απλά να σιγουρευτούμε ότι όλα ήταν όπως τα αφήσαμε στην μοτοσυκλέτα! Αύριο έχουμε πολλά να κάνουμε και θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Θα έχω στη διάθεσή μου και τον – νέων προδιαγραφών – κινητήρα κι ανυπομονώ να τον δοκιμάσω!»

 

Να σημειώσουμε ότι μετά το πέρας του συγκεκριμένου τεστ, η ομάδα θα πάει στη Jerez για ακόμα ένα διήμερο δοκιμών, όπου και θα συνυπάρξει με τους αναβάτες της Ducati. Τέλος, η Alstare Ducati θα δώσει κι αυτή το παρόν με τον Carlos Checa.

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Πιο δυνατός ο ανταγωνισμός φέτος!

« Προηγούμενο άρθρο

Πρωταγωνιστής το Fiat Freemont!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα