• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Πιο δυνατός ο ανταγωνισμός φέτος!
Οι δυο πρώτοι θα είναι και πάλι ο Jorge και ο Pedrosa
Νέα 18/01/2013 - 14:55

O Cal Crutchlow ελπίζει να κάνει το κάτι παραπάνω στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ώστε να κλείσει τη ψαλίδα – όσο γίνεται – με τους πρωτοπόρους του MotoGP, Jorge Lorenzo και Dani Pedrosa. O 27χρονος αναβάτης έκανε πολύ καλή χρονιά πέρυσι, πάνω στη δορυφορική του Μ1, καταφέρνοντας να ανέβει δυο φορές στο βάθρο (Brno και Phillip Island) κάτι που δεν είχε καταφέρει άλλος Βρετανός οδηγός, πλην του Jeremy McWilliams πριν από 12 χρόνια!

 

Παρ’ όλα αυτά, ο Cal – ο οποίος από φέτος θα έχει δίπλα του έναν άλλο Βρετανό, τον Bradley Smith – περιμένει και γνωρίζει ότι ο ανταγωνισμός φέτος θα είναι ακόμα πιο δυνατός. «Στ΄ αλήθεια δεν ξέρω τι εξοπλισμό θα έχουμε φέτος. Το Πρωτάθλημα όμως θα είναι σίγουρα πιο δύσκολο», δήλωσε στο BBC Sport. Ελπίζω βέβαια να είμαι ανταγωνιστικός και να πάρω μερικά βάθρα. Αυτό είναι ο στόχος μου».

 

Παράλληλα, ο Crutchlow μίλησε θετικά για το νεοφερμένο στην κατηγορία, Marc Marquez, για τον οποίο πιστεύει ότι θα παλέψει για τις πρώτες θέσεις, ενώ προέβλεψε ότι και ο Stefan Bradl θα ανεβάσει κατά πολύ την απόδοσή του. Τέλος, μίλησε και για τον Ιταλό πολύ-Πρωταθλητή, Valentino Rossi, για τον οποίο τόνισε ότι περιμένει να είναι μέσα στους τρεις πρώτους.

 

«Φέτος έχουμε μερικούς εξαιρετικούς αναβάτες. Στις δυο πρώτες θέσεις περιμένω να δω τους Lorenzo και Pedrosa, χωρίς καμμία αμφιβολία. Θα είναι εκεί σε μόνιμη βάση. Στις πρώτες θέσεις βλέπω και τους Marquez και Stefan Bradl, ενώ ο Valentino Rossi θα είναι συχνά μέσα στην πρώτη τριάδα. Υπάρχουν αρκετοί που θα μπορούσαν να πάρουν θέση στο βάθρο και γι’ αυτό περιμένω ο ανταγωνισμός να είναι πολύ δυνατός. Από την πλευρά μου ελπίζω να μάχομαι με τους πρώτους όσο μπορώ. Έχω αποδείξει την ταχύτητά μου κι αν καταφέρω να την αποδείξω πάλι, όπως την περασμένη χρονιά, θα κάνω ένα βήμα πιο κοντά στην κορυφή. Ανυπομονώ γι’ αυτήν την πρόκληση!»

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Η NiTEK δυναμικά στο παιχνίδι

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Almeria Test: Ημέρα 1η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα