• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Ο Stoner στα αυτοκίνητα!
Θα αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα Dunlop Series
Νέα 21/01/2013 - 10:30

O ίδιος ο Casey Stoner – απαντώντας σε δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Dunlop – έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter σχετικά: «Μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε! Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω ακόμα. Θα σας ειδοποιήσω!». Σας ακούγεται κάπως γνώριμο;

 

Θυμηθείτε τις δηλώσεις του Stoner στη συνέντευξη Τύπου στο Estoril: «Βασικά μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε στα ΜΜΕ. Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω… αν δεν το ακούσετε από το στόμα μου μην πιστεύετε τίποτα!» Και δυο εβδομάδες αργότερα, ο Αυστραλός άσος ανακοίνωνε την αποχώρησή του στη Γαλλία.

 

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Αυστραλία, επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι ο Casey Stoner θα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Dunlop τη φετινή σεζόν. Ο Casey θα κάνει το ντεμπούτο του με την Triple Eight Racing – με χορηγό τη Red Bull – ενώ θα πάρει μέρος στις δοκιμές που θα γίνουν στις 16 Φεβρουαρίου στο Sydney Motorsport Park. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο Stoner είχε αρνηθεί οποιαδήποτε αλλαγή στην καριέρα του: «Όχι, θα μείνω στο σπίτι και θα κοιτάω τη μικρή μου να μεγαλώνει. Θέλω να ευχαριστηθώ το χρόνο μου χωρίς δοκιμές και προπόνηση για τη νέα σεζόν. Θέλω να είμαι με την οικογένειά μου, χωρίς να ανησυχώ για τον επόμενο αγώνα». Προφανώς μετά από δυόμιση μήνες που έμεινε μακριά από τους αγώνες, άλλαξε γνώμη!

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez, Ducati Alstare Test: Ημέρα 1-2

« Προηγούμενο άρθρο

Wrooom 2013: Χιονοπόλεμος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα