• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez, Ducati Alstare Test: Ημέρα 1-2
Δυνατοί άνεμοι και βροχή εμπόδισαν τους αναβάτες
Νέα 21/01/2013 - 10:50

Το τριήμερο τεστ της Ducati Alstare – στην πίστα της Jerez ενόψει του νέου Πρωταθλήματος που ξεκινάει με τον γύρο στο Phillip Island – δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού αισθητή έκαναν την παρουσία τους δυνατοί άνεμοι και βροχές.

 

Οι Carlos Checa και Ayrton Badovini θα χρησιμοποιούσαν το τριήμερο τεστ για να δοκιμάσουν τις ρυθμίσεις της νέας 1199R Panigale για το Πρωτάθλημα, ωστόσο με τον άσχημο καιρό δεν κατάφεραν να κάνουν σχεδόν τίποτα τις δυο πρώτες ημέρες, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους δοκιμαστές της εργοστασιακής Ducati στο MotoGP, Franco Battaini και Michele Pirro. Σύμφωνα με τους Ιταλούς δημοσιογράφους του gpone.com ο Carlos Checa ολοκλήρωσε μόλις 8 γύρους – με καλύτερο χρόνο στο 1.47.020 – ενώ ο Badovini σταμάτησε στους 18 “γράφοντας” καλύτερο χρόνο στο 1.47.239.

 

Νεότερες πληροφορίες για τη σημερινή ημέρα – τελευταία – των δοκιμών,θα έχουμε αργότερα μέσα στην ημέρα, ωστόσο ακόμα κι αν ο καιρός είναι βελτιωμένος η δουλειά που έχουν μπροστά τους οι μηχανικοί και οι οδηγοί της Ducati Alstare θα είναι τεράστια και μόλις μετά βίας θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν ένα μέρος του προγράμματός τους.

 

Μετά την αποχώρηση της Ducati από την ισπανική πίστα, τη θέση τους θα πάρουν – την Τρίτη και την Τετάρτη – οι: BMW, Aprilia, Honda, Kawasaki και Suzuki.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Ezpeleta αναλύει τη νέα χρονιά

« Προηγούμενο άρθρο

Επίσημο: Ο Stoner στα αυτοκίνητα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα