• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Οι προβλέψεις του Biaggi!
Μιλά για τους πρωταγωνιστές του Πρωταθλήματος
Νέα 19/02/2013 - 17:55

Όπως ήδη θα ξέρετε οι περισσότεροι, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής των SBK, Max Biaggi, θα είναι παρών στο Πρωτάθλημα αλλά σε άλλο πόστο, αυτό του σχολιαστή! Λίγες ημέρες μάλιστα πριν ξεκινήσει η σεζόν 2013, ο Ιταλός πρώην αναβάτης μίλησε για κάποιους από τους φετινούς πρωταγωνιστές, στο site της SportMediaset. Διαβάστε τι δήλωσε για:

 

Τον Eugene Laverty «Ένας νεαρός οδηγός. Είναι καλό παιδί και πολύ γρήγορος. Μερικές φορές πιέζει κάπως υπερβολικά στην Superpole και συχνά-πυκνά αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με το στήσιμο στους αγώνες. Όταν όλα πηγαίνουν ρολόι όμως, είναι πολύ δύσκολο να τον περάσεις. Φρενάρει πολύ δυνατά και είναι καλός στις μεσαίες και μεγάλες στροφές, όπου η ταχύτητά του είναι πολύ ψηλή»

 

Τον Sylvain Guintoli«Πολύ έμπειρος αναβάτης που έχει αγωνιστεί τόσο στο MotoGP όσο και στα SBK. Πέρυσι είχε κερδίσει τρεις αγώνες με την Ducati, έτσι μπορεί να παλέψει για τον Τίτλο σε μια καλύτερη ομάδα. Είναι αρκετά ανταγωνιστικός, γρήγορος στο βρεγμένο, ωστόσο έχει περιθώρια βελτίωσης στο στεγνό»

 

Τον Leon Haslam«Άλλος ένας έμπειρος αναβάτης, παρά τη νεαρή του ηλικία. Γνωρίζει πώς να είναι ταχύς σε κάθε κατάσταση και το 2010 με είχε πιέσει σε όλη τη σεζόν για τον Τίτλο. Βρίσκει πολύ γρήγορα καλό στήσιμο, ωστόσο θα μπορούσε να βελτιωθεί στις γραμμές του στις στροφές».

 

Τον Chaz Davies«Κέρδισε έναν αγώνα πέρυσι και μπορεί να στοχεύσει σε κάτι καλύτερο φέτος, παρά το γεγονός ότι έχει να μάθει μια καινούργια μοτοσυκλέτα. Δεν τον γνωρίζω πολύ καλά, μιας και είναι μόλις η δεύτερή του σεζόν στο Πρωτάθλημα, ωστόσο είναι πολύ αποτελεσματικός στα φρένα και πολύ γρήγορος στο μισό-μισό».

 

Τον Michel Fabrizio «Το πρόβλημά του είναι ότι ποτέ δεν δείχνει το καλό του πρόσωπο στους αγώνες. Είναι πολύ καλός στα ελεύθερα και στις κατατακτήριες, αλλά αδυνατεί να βρει το κατάλληλο στήσιμο για τον αγώνα. Οπωσδήποτε έχει ταλέντο, αλλά δεν το έχει εκμεταλλευτεί ακόμα στο έπακρο».

 

Τον Davide Giugliano «Οδηγά μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, είναι νέος, αλλά δεν έχει μεγάλη εμπειρία στα SBK. Τώρα πλέον γνωρίζει όλες τις πίστες και θα είναι σε θέση να δείξει τις δυνατότητές του. Είναι πολύ δυνατός στα φρένα αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να είναι καλός καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα».

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Jerez, ημέρα 1η

« Προηγούμενο άρθρο

License to… Thrill!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα