• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez, ημέρα 1η
Πρώτος ο Terol, στην 4η θέση ο Espargaro
Νέα 20/02/2013 - 09:45

Η βροχή υποδέχτηκε τους αναβάτες της Moto2 στην πρώτη ημέρα δοκιμών στη Jerez, όπου ο Terol ήταν αυτός που έδωσε το ρυθμό, μπροστά από τους Simone Corsi και Julian Simon που έκλεισαν την πρώτη τριάδα.

 

Με χρόνο στο 1.53.831 ο Terol ήταν ο κυρίαρχος πάνω στη Suter του, με τον Corsi να δείχνει δυνατός για μια ακόμη φορά, έχοντας διαφορά κάτω από 2/10 του πρώτου. Ο αναβάτης της Italtrans, Simon, έμεινε πάνω από μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Ιταλό και ήταν ο μόνος από τους τρεις που σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο του στη τελευταία διαδικασία της ημέρας.

 

Ο κυρίαρχος του προηγούμενου τεστ, Pol Espargaro, έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην 4η θέση, με διαφορά 0,025δ από τον Simon, ενώ από κοντά του ήταν και ο Scott Redding, ο οποίος μάλιστα οδήγησε για λίγο τη μάχη με το χρονόμετρο. Ο Johann Zarco, ικανός στο βρεγμένο κάτι που απέδειξε με την περσινή του παρουσία στο Πρωτάθλημα, κατάφερε να κάνει τον 6ο ταχύτερο χρόνο, με τον Mika Kallio να ακολουθεί στην 7η θέση. Τη δεκάδα κλείνουν τρεις Ισπανοί οδηγοί: Ricky Cardus, Jordi Torres και Esteve Rabat.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο συνοδευτικό μας αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Jerez, ημέρα 1η

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Οι προβλέψεις του Biaggi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα