• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Jerez, ημέρα 1η
Εξαιρετικός Webb, δυνατός στο βρεγμένο ο Σίσσης
Νέα 20/02/2013 - 10:34

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε την πρώτη ημέρα δοκιμών ο Danny Webb, με τον αναβάτη της Ambrogio Racing να οδηγά φοβερά στο βρεγμένο και να παίρνει πανάξια την πρώτη θέση, μπροστά από τον ομόσταυλό του, Brad Binder και τον οδηγό της Caretta Technology, Jack Miller.

 

Προς το τέλος της χτεσινής διαδικασίας, ο Webb κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1.56.924 και να αφήσει στην δεύτερη θέση τον ομόσταυλό του, με διαφορά πάνω από 4/10! Άνετος και δυνατός στο βρεγμένο, ο Αυστραλός Miller πήρε την 3η θέση, μένοντας μόλις 0,032δ πίσω από το δεύτερο. Στη συνέχεια ακολουθεί το δίδυμο της Red Bull KTM Ajo, Khairuddin και Salom, με τον Jonas Folger να ακολουθεί από κοντά.

 

Ο εκπληκτικός στο στεγνό Vinales, περιορίστηκε στην 7η θέση χθες στη βρεγμένη πίστα της Jerez, με διαφορά λίγο πάνω του δευτερολέπτου από τον πρωτοπόρο. Γενικά οι άσχημες συνθήκες πίστας επηρέασαν πολλούς από τους αναβάτες της μικρής κατηγορίας, με πολλές πτώσεις. Στην 8η θέση βρέθηκε ο Miguel Oliveira, ενώ στην 9η θέση ακολούθησε ο πολύ καλός Θανάσης, ο οποίος πέτυχε τον καλύτερό του χρόνο στην τελευταία διαδικασία της ημέρας (1.58.573), έχοντας διαφορά λίγο πάνω από 1,5 δευτερόλεπτο από την κορυφή. Τη δεκάδα ολοκλήρωσε ο Σκωτσέζος John McPhee. Η μοναδική γυναίκα του grid, Ana Carrasco έμεινε σχεδόν 3 δευτερόλεπτα πίσω από την κορυφή, δείχνοντας ότι πρέπει να δουλέψει κι άλλο στο βρεγμένο. Και πάλι όμως κατάφερε να είναι πιο ανταγωνιστική από αναβάτες όπως οι Vazquez, Fenati και Tonucci.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Η φλόγα δεν έσβησε ποτέ!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Jerez, ημέρα 1η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα