• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επέκταση συμβολαίου για Bautista
Υπέγραψε μέχρι το 2014 με τον Gresini
Νέα 20/02/2013 - 12:44

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Go & Fun Honda Gresini ανακοίνωνε ότι θα συνέχιζε την τεχνική της συνεργασία με την Showa και ως εκ τούτου, ο Alvaro Bautista είναι ο μοναδικός από το grid της μεγάλης κατηγορίας που θα χρησιμοποιεί τη Γιαπωνέζικη ανάρτηση, με τους υπόλοιπους να πληρώνουν και να έχουν στη διάθεσή τους την πιο δημοφιλή ανάρτηση της Ohlins.

 

Πρόσφατα, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, ο Alvaro Bautista αποκάλυψε ότι στα πλαίσια της συνεργασίας του με την Showa, έλαβε και αποδέχτηκε πρόταση επέκτασης συμβολαίου με την ομάδα του Gresini και θα είναι οδηγός του μέχρι το 2014. Σύμφωνα με τον Ισπανό οδηγό, δεν δέχτηκε καμμία πίεση από το HRC για να συνεχίσει με τη Showa, παρά το ότι είχε ο ίδιος κάποιες αμφιβολίες γι’ αυτό. Παράλληλα τόνισε ότι η Showa δουλεύει για το μέλλον – πιθανότατα εννοώντας τη νέα μοτοσυκλέτα που ετοιμάζει η Honda για τους ιδιώτες – ενώ παραδέχτηκε ότι με όλες τις άλλες πρωτότυπες του grid να είναι πιασμένες (και με δεδομένη την προσφορά επέκτασης συμβολαίου), ήταν αρκετό για να πειστεί να συμφωνήσει να συνεχίσει με την τεχνική αυτή συνεργασία.

 

Ο Bautista τερμάτισε στην 7η θέση στο πρώτο τεστ της Sepang, πίσω από τον Stefan Bradl, κάτι που δεν ικανοποίησε τον Ισπανό, στόχος του οποίου είναι να αναδειχθεί ως ο καλύτερος δορυφορικός αναβάτης: «Ίσως περίμενα να δουλέψει διαφορετικά η μοτοσυκλέτα. Βρήκαμε κάποια θέματα, ειδικά στην οδηγική συμπεριφορά της. Ωστόσο το καλό είναι ότι η Showa δουλεύει σκληρά και το HRC μας στηρίζει πολύ. Συγκεντρώσαμε πολλά δεδομένα και έχουμε αρκετά για να δοκιμάσουμε στο επόμενο τεστ, που ίσως λύσουν τα προβλήματα που συνάντησα στην Μαλαισία. Δεν ένιωθα καθόλου άνετα πάνω της!».

 

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Gresini δεν έχει ανακοινώσει επίσημα – τουλάχιστον για την ώρα – το γεγονός ότι ο Bautista υπέγραψε επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2014.

 

Επόμενο άρθρο »

Checa: Δεν το πίστευα!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Η φλόγα δεν έσβησε ποτέ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα