• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Checa: Δεν το πίστευα!
Δεν πίστευα ότι θα ήμασταν τόσο δυνατοί, τόσο νωρίς!
Νέα 20/02/2013 - 13:50

O Carlos Checa εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι κατάφερε να κάνει τον καλύτερο χρόνο, τη δεύτερη ημέρα δοκιμών στο Phillip Island. Οι τελευταίες δοκιμές πριν την έναρξη της φετινής σεζόν, δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο για τον Ισπανό βετεράνο, ο οποίος εξαιτίας πιθανότατα του jet-lag, αντιμετώπισε στομαχικές διαταραχές και εισήχθη σε τοπικό νοσοκομείο.

 

Σύντομα όμως κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα και βρήκε αμέσως ρυθμό πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα (1199 Panigale) καταφέρνοντας μάλιστα τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών να σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο με 1.31.059! Ο ίδιος δήλωσε έκπληκτος με το αποτέλεσμα, καθώς δεν περίμενε κάτι τέτοιο τόσο νωρίς, ωστόσο αυτή η εμφάνιση δείχνει ότι θα έχουμε και φέτος ένα πολύ ενδιαφέρον Πρωτάθλημα με πολλούς διεκδικητές της νίκης σε κάθε αγώνα!

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα», σχολίασε ο Ισπανός πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής. «Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη το γεγονός ότι έκανα τον ταχύτερο χρόνο, με όλους να έχουμε τις ίδιες συνθήκες να αντιμετωπίσουμε. Ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα ήμασταν σε αυτό το επίπεδο, αυτή τη δεδομένη στιγμή! Πίστευα ότι θα τερμάτιζα κάπου 7ος. Είχαμε καταφέρει να βρούμε ένα καλό πρώτο στήσιμο την Δευτέρα και μετά συνεχίσαμε από εκεί. Μ’ αρέσει που κάθε αλλαγή που κάνουμε στη μοτοσυκλέτα, αποδεικνύεται θετική και φαίνεται ότι οτιδήποτε κάνουμε μας οδηγεί στη σωστή κατεύθυνση. Οι μηχανικοί δουλεύουν πολύ καλά μαζί και για πρώτη φορά φέτος, είχαμε καλές συνθήκες που μας επέτρεψαν να περάσουμε μεγάλο διάστημα με τη μοτοσυκλέτα. Αυτή τη στιγμή, δουλεύοντας σε αυτό το project, περνώ τις πιο ικανοποιητικές στιγμές της ζωής μου! Η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε είναι συναρπαστική και με την απόδοσή μας την Τρίτη, δείξαμε ότι η μοτοσυκλέτα έχει δυνατότητες και ότι υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης!».

 

Επόμενο άρθρο »

Melandri: Δυο τα προβλήματά μας

« Προηγούμενο άρθρο

Επέκταση συμβολαίου για Bautista

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα