• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: Δυο τα προβλήματά μας
Η φθορά των ελαστικών και το chattering
Νέα 20/02/2013 - 15:50

Με επιτυχημένο τρόπο έκλεισε το διήμερο τεστ δοκιμών στο Phillip Island, ο Marco Melandri, με τον αναβάτη της BMW GoldBet να φέρνει τη μοτοσυκλέτα του στη δεύτερη θέση της κατάταξης – πίσω από τον Carlos Checa – και να επιβεβαιώνει τη δυναμική του και την ταμπέλα του φαβορί για το φετινό Πρωτάθλημα.

 

Ο Ιταλός αναβάτης πήρε μέρος στις δοκιμές με πόνους στον τραυματισμένο του ώμο, ενώ παράλληλα είχε να αντιμετωπίσει και δυο προβλήματα. Το πρώτο είναι η φθορά ελαστικών, κάτι που – όπως και ο ίδιος τόνισε – πρέπει να λυθεί για να είναι έτοιμος για τον πρώτο γύρο της χρονιάς, ενώ λύση ψάχνουν και για το δεύτερο πρόβλημα, το chattering, που είναι πλέον παραδοσιακό φαινόμενο στη συγκεκριμένη πίστα.

 

«Η πίστα του Phillip Island είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακή!», σχολίασε ο Ιταλός αναβάτης. «Ένα πράγμα που κάνει το Phillip Island τόσο ξεχωριστό, είναι η ατμόσφαιρα – και πραγματικά λατρεύω αυτές τις γρήγορες στροφές! Η νέα άσφαλτος είναι κάπως δύσκολη για τα ελαστικά και για εμάς τους αναβάτες, που δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε τα επίπεδα πρόσφυσης. Σε αυτές τις δυο ημέρες των δοκιμών, κάναμε πολύ δουλειά με τη μοτοσυκλέτα. Είμαι χαρούμενος σε γενικές γραμμές και έχουμε καλή βάση για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Ωστόσο έχουμε δουλειά ακόμα σε δυο τομείς που υστερούμε. Έχουμε θέμα με τη φθορά των ελαστικών και πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό στους αγώνες. Το δεύτερο πρόβλημά μας, είναι το chattering που αντιμετωπίζουμε σ’ αυτή την πίστα. Δουλεύουμε για να βρούμε λύση και σ’ αυτό. Δυστυχώς ο ώμος μου προκαλεί ακόμα προβλήματα και ακόμα πονάω. Ελπίζω να είμαι καλύτερα το Σ/Κ του πρώτου γύρου».

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Αυστραλία: Φωτογραφικό Αφιέρωμα

« Προηγούμενο άρθρο

Checa: Δεν το πίστευα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα