• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Donington: ΕΔ2
Ρίχνει κι άλλο τους χρόνους ο Sykes!
Νέα 25/05/2013 - 16:51

Η θερμοκρασία πίστας στο Donington Park ανέβηκε κι άλλο στα δεύτερα ελεύθερα και ο TomSykes ήταν και πάλι ο αναβάτης που ξεχώρισε, ρίχνοντας κι άλλο τους χρόνους του και θέτοντας υποψηφιότητα για την pole σήμερα το απόγευμα. Ο Βρετανός σταμάτησε το χρονόμετρο αυτή τη φορά στο 1:28.330, με φθαρμένα ελαστικά και διαφορά στα τέσσερα δέκατα από τον δεύτερο!

 

Στις δεύτερες κατατακτήριες ήταν μόνο ο Sykes αυτός που κατόρθωσε να σπάσει το φράγμα του 1:29, ωστόσο στα δεύτερα ελεύθερα άλλοι τέσσερεις οδηγοί κατάφεραν να κάνουν το ίδιο. Πέρα από τον Marco Melandri, ο οποίος και πήρε τη δεύτερη θέση, είχαμε και τον εντυπωσιακό Jonathan Rea, ο οποίος σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση, με διαφορά μόλις στο 0.015δ από τον Ιταλό της BMW. Ανεβασμένος και ο Eugene Laverty, ο οποίος κατάφερε να περάσει τον ομόσταυλό του, Sylvain Guintoli. Το δίδυμο της Aprilia φιγουράρει στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

 

Ο αναβάτης της Althea, Davide Giugliano, έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην έκτη θέση, ακριβώς πίσω από τις δυο εργοστασιακές Aprilia, την ώρα που ο Leon Camier σημείωνε μια πτώση χωρίς να καταφέρει να βελτιώσει τη θέση του κι έτσι έμεινε έβδομος. Στην όγδοη θέση ο Loris Baz, με τους Chaz Davies και Michel Fabrizio να ολοκληρώνουν την πρώτη δεκάδα. Ο τελευταίος ήταν και πάλι δέκατος, αν και έριξε το χρόνο του κατά τέσσερα δέκατα περίπου, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Carlos Checa, ο οποίος ολοκλήρωσε στην 11η.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

UK Donington: Ανυπέρβλητος Sykes!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Donington: ΚΑΤ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα