• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK Donington: Ανυπέρβλητος Sykes!
Ο Βρετανός με νέο ρεκόρ πήρε την pole position!
Νέα 25/05/2013 - 21:21

Ο Tom Sykes - ο οποίος είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στις δυο κατατακτήριες και στα δεύτερα ελεύθερα προηγουμένως - όπως αναμενόταν πήρε και την τέταρτη συνεχόμενή του pole position το 2013, στο Donington Park. Ο τρομερός αναβάτης της Kawasaki μετράει πλέον 15 poles στην καριέρα του, όσες δηλαδή και ο Colin Edwards, στην 6η θέση της σχετικής λίστας.

 

Ο Sykes ήταν ανυπέρβλητος και κανείς από τους υπόλοιπους δεν κατάφερε να πλησιάσει τον τρομερό του χρόνο, αρχικά σημειώνοντας 1:27.560 - σπάζοντας το προσωπικό του ρεκόρ που είχε στο Donington από πέρυσι - ενώ στη συνέχεια έριξε κι άλλο το χρόνο του, στο 1:27.378, εξασφαλίζοντας ακόμα ένα ρολόι της Tissot.

 

Δίπλα του, στην πρώτη σειρά της αυριανής εκκίνησης, θα είναι το δίδυμο της Aprilia, Sylvain Guintoli και Eugene Laverty, με διαφορά 0.338δ και 0.636δ αντίστοιχα από τον πρώτο. Ο νικητής στον ένα αγώνα του Donington πέρυσι, Jonathan Rea, θα ξεκινήσει από την τέταρτη θέση, χάρη στον τελευταίο του γρήγορο γύρο. Πιο πίσω ο Leon Camier, στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση σε Superpole. Ο Marco Melandri (νικητής στον άλλον αγώνα πέρυσι) δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την έκτη θέση, χωρίς να καταφέρνει να ρίξει χρόνο με τα δυο του ελαστικά κατατακτηρίων.

 

Την τρίτη σειρά θα ανοίξει ο Chaz Davies, με δυο Ιταλούς στο πλάι του: τους Davide Giugliano και Niccolo Canepa, με την έκτακτη συμμετοχή για την Ducati να κλέβει την παράσταση από τους δυο εργοστασιακούς της ομάδας. Ο Checa θα ξεκινήσει από τη δέκατη θέση, με τον Badovini να ολοκληρώνει 14ος.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους και την κατάταξη των οδηγών στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Η Suzuki στο Motegi με De Puniet

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Donington: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα