• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Suzuki στο Motegi με De Puniet
Επιβεβαιώνεται η επιστροφή στο MotoGP
Νέα 26/05/2013 - 12:20

Είχαμε γράψει πρόσφατα ότι ο Davide Brivio στην Jerez μας επιβεβαίωσε την εμπλοκή του στην υπόθεση επιστροφή της Suzuki στο MotoGP και ότι το όλο project πηγαίνει καλά. Οι δοκιμές την εβδομάδα που πέρασε, με τον Γάλλο Randy de Puniet στο Twin Ring Motegi, την πίστα της Honda στην Ιαπωνία, δείχνουν ότι όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα του εργοστασίου. 

Η μοτοσυκλέτα δείχνει τουλάχιστον εξωτερικά ίδια με αυτή που είχαμε παρουσιάσει σε προηγούμενο άρθρο από τις δοκιμές του Nobuatsu Aoki, του δοκιμαστή της ομάδας και πρώην οδηγού GP.

 

H Suzuki, όπως είναι γνωστό έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Randy de Puniet και έχει πάρει ειδική άδεια για να έχει ως κορυφαίο δοκιμαστή τον Γάλλο οδηγό, με ένα πρόγραμμα που δεν ενοχλεί τις δοκιμές του με την Aprilia ART που οδηγεί φέτος. Σε πρόσφατη συνομιλία μας ο Γάλλος μας είπε ότι ο ρόλος του δοκιμαστή δεν του δίνει αυτόματα το εισιτήριο για τη μία από τις δύο θέσεις των οδηγών της ομάδας, αλλά ελπίζει ότι θα τα καταφέρει να την πάρει. Βέβαια δεν επιτρέπεται να δώσει στη δημοσιότητα τις εντυπώσεις του, αλλά θα προσπαθήσουμε να μάθουμε περισσότερα τις επόμενες μέρες στο Mugello.

H ομάδα τεστ του Ιαπωνικού εργοστασίου θα βρεθεί με την ίδια σύνθεση και στην Καταλωνία, την Δευτέρα μετά τον Αγώνα, οπότε εκεί θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί δίπλα-δίπλα με τις Honda, Yamaha & Ducati.

 

O πρώην μάνατζερ του Valentino Rossi επί των ημερών της Yamaha μέχρι και το 2010, ο Davide Brivio ήταν βέβαια στο Motegi και μαζί στις φωτογραφίες είναι και ο Tom O’Kane, αρχιμηχανικός της εργοστασιακής ομάδας της Suzuki, όσο έτρεχε η ομάδα, που έχει δουλέψει με τους Chris Vermeulen και Alvaro Bautista.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από την Βρετανική εφημερίδα MCN, η οποία στο ρεπορτάζ της μιλάει γι αυτό που έχουμε δει από τον αγώνα της Γαλλίας, το ότι δηλαδή πρώτος στόχος της Suzuki για #1 οδηγός είναι ο Cal Crutchlow, κάτι που δεν έχει διαψεύσει ο ίδιος.

 

Επόμενο άρθρο »

2ος αγώνας CIRCUIT 50-300cc για scooter και παπιες

« Προηγούμενο άρθρο

UK Donington: Ανυπέρβλητος Sykes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα