• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: 35 δευτερόλεπτα είναι πολλά...
Hayden: Δεν είχα καθαρό σημείο για προσπέραση!
Νέα 25/08/2013 - 23:36

Έχοντας ξεκινήσει από την ένατη και δέκατη θέση του grid, το δίδυμο της Ducati ενεπλάκη σε μια δυνατή μονομαχία για την έβδομη και όγδοη θέση, ελέω των πτώσεων των Bradley Smith και Cal Crutchlow

 

Με το πέσιμο της καρώ σημαίας, ο Dovi πέρασε τη γραμμή στην 7η θέση, μόλις 0.339 μπροστά από τον ομόσταυλό του! "Είμαι ικανοποιημένος σήμερα, γιατί είχα σταθερό ρυθμό και κατάφερα να πέσω κάτω από το 1:58 στο τέλος του αγώνα", σχολίασε ο Ιταλός. "Πίεσα όσο πιο δυνατά μπορούσα, δεν έκανα λάθη και ήμουν όλο τον αγώνα μπροστά από τον Nicky. Είμαι χαρούμενος με την εμφάνισή μου, αλλά φυσικά η διαφορά μας είναι μεγάλη. 35 δευτερόλεπτα είναι πολλά...".

 

Από την πλευρά του, την ανωτερότητα του Dovi παραδέχτηκε και ο Hayden, ο οποίος και αυτός στις χαμηλές θερμοκρασίες της Τσεχίας είχε καλή αίσθηση από την Desmosedici του, χωρίς όμως αυτό να του επιτρέψει κάτι καλύτερο από την όγδοη θέση.

 

"Για μια ακόμη φορά, τα παιδιά μπροστά ήταν πιο γρήγοροι από εμάς", παραδέχτηκε ο Αμερικανός. Dovi μου ξέφυγε στην αρχή, αλλά κατάφερα να τον πιάσω και να κάνουμε μαζί τον αγώνα. Ήταν μπροστά μου στο τέλος, αλλά δεν είχα κανένα "καθαρό" σημείο για προσπέραση, χωρίς τον κίνδυνο να ακουμπήσουμε. Έκανε πολύ καλό αγώνα κι έκλεινε τις γραμμές του στο τέλος. Η μοτοσυκλέτα ήταν καλύτερη στο ζέσταμα και στον αγώνα. Έκανα το γύρο προθέρμανσης με το σκληρό μπροστά, αλλά στη συνέχεια άλλαξα στο μαλακό. Ήταν ένα στοίχημα που τελικά το κερδίσαμε".

 

Ο Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse, Bernhard Gobmeier, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ότι η Desmosedici χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη για να γίνει ανταγωνιστική, παρά τις μικρές βελτιώσεις που έχουν επιτευχθεί. Τέλος, δήλωσε ότι το δοκιμαστικό πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς θα έχουν στη διάθεσή τους νέα εξαρτήματα να δοκιμάσουν, για να βελτιωθεί η συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας.

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Είχα την 4η θέση...

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δεν μπορώ να αμυνθώ κατά των Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα