• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Κατάρ ΕΔ3: Πρωτιά για Cortese!
Φοβερές μάχες στο τέλος, ο Aegerter άφησε 3ο τον Rabat!
Νέα 21/03/2014 - 21:30

Συγκλονιστικά ήταν τα τελευταία λεπτά των ΕΔ3 της Moto2 κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με τον Sandro Cortese να παίρνει την πρώτη θέση και να αποκτά το ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει των κατατακτηρίων!

 

Ο Γερμανός βελτιωνόταν σταδιακά από χτες και σήμερα έγραψε ένα πολύ καλό 2:00.579 και άφησε στην δεύτερη θέση έναν επίσης εκπληκτικό Dominique Aegerter! Ο Ελβετός προσπάθησε να πάρει την πρώτη θέση και πλησίασε στα 20 χιλιοστά το χρόνο του Γερμανού.

 

Ο Tito Rabat ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην κορυφή των χρόνων, όμως στο τέλος δεν είχε την "απάντηση" στους δυο αναβάτες μπροστά του κι έμεινε τρίτος, 67 μόλις χιλιοστά από τον Cortese!

 

Σταθερά καλός στην πίστα του Κατάρ, ο Maverick Vinales πήρε την τέταρτη θέση - όπως και χτες - φέρνοντας την Kalex του 0,152δ από την κορυφή! Η γενικότερη κατάσταση της πίστας δεν ευνόησε τους αναβάτες και μόνο οι Cortese-Aegerter-Vinales ήταν αυτοί (από τους δέκα πρώτους) που κατάφεραν να ρίξουν τους χρόνους τους από χτες.

 

Ο Takaaki Nakagami δεν θα πρέπει να είναι απογοητευμένος με την πέμπτη θέση του, αν και καθ' όλη τη διάρκεια του Σ/Κ δείχνει δυνατός και έτοιμος να προβληματίσει τους μπροστά. Εξίσου καλός και ο ταλαντούχος Tom Luthi, ο οποίος ήταν μεν έκτος αλλά με διαφορά που ξεπέρασε για λίγο τα τρία δέκατα!

 

Πολυεθνική η δεκάδα των πρώτων, με τον Βέλγο Xavier Simeon να είναι στην έβδομη θέση, κάτω από έναν Γερμανό, δυο Ισπανούς, δυο Ελβετούς κι έναν Ιάπωνα! Τη δεκάδα έκλεισαν οι Johann Zarco, Mattia Pasini και Mika Kallio. Ο Sam Lowes - Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα Supersport και rookie στην κατηγορία - βελτίωσε το χρόνο του και ανέβηκε στη δωδέκατη θέση.

 

Πολύ καλός ο Ricky Cardus - αντικαθιστά τον τραυματία Alex Marinelarena στην Tech 3 - έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην 14η θέση, την ώρα που ο Luis Salom απογοήτευε, αντιμετωπίζοντας κάποια προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα του. Ο Ισπανός ήταν μόλις 21ος στα τρίτα ελεύθερα και 1,2δ πίσω από τον ομόσταυλό του (Vinales).

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Κατάρ MotoGP ΕΔ3: Το βιολί του ο Aleix!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Κατάρ ΕΔ3: Ρεκόρ ο Fenati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα