• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: O Camier στη θέση του Barrier
Επιστρέφει στο Πρωτάθλημα, αντικαθιστώντας τον Γάλλο
Νέα 31/03/2014 - 11:57

Ο Leon Camier επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των SBK, έχοντας κληθεί να αντικαταστήσει τον τραυματία Sylvain Barrier, για το δεύτερο γύρο στην πίστα της Aragon. Ο Camier - ο οποίος μετρά 97 εκκινήσεις στα SBK από το 2010 μέχρι και το 2013 - δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα, αν και φέτος είχε δηλωθεί στο MotoGP και στην IodaRacing. Οικονομικοί λόγοι ωστόσο, δεν επέτρεψαν στον Βρετανό να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP.

 

Ο Camier πλέον, θα έχει την ευκαιρία να οδηγεί την EVO μοτοσυκλέτα της BMW Motorrad Italia στα SBK, από την Aragon και μέχρι να επιστρέψει στη δράση ο Sylvain Barrier. Ο τελευταίος, δυο φορές νικητής της κατηγορίας Superstock 1000 των SBK, είχε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα στην Γαλλία πριν περίπου δέκα ημέρες, έπεσε προσωρινά σε κώμα αλλά συνήλθε και πλέον αναρρώνει μετά από εγχείριση που έκανε στο πρόσωπο. Να θυμίσουμε ότι ο Barrier - πριν το ατύχημα στη γενέτειρά του - ανάρρωνε ήδη από ένα σπάσιμο της λεκάνης του, μετά από πτώση στις δοκιμές του Phillip Island.

 

"Είμαι πραγματικά χαρούμενος που ξεκινάω. Απ' ότι έχω ακούσει, η BMW έχει πολλές δυνατότητες και αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εμένα. Έχω δοκιμάσει την στάνταρ μοτοσυκλέτα και είναι η καλύτερα μοτοσυκλέτα δρόμου που έχω οδηγήσει. Ελπίζω λοιπόν αυτό να ισχύει και στην αγωνιστική και να έχω καλή αίσθηση από την αρχή. Ανυπομονώ να πιάσω δουλειά! Φυσικά να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στον Sylvain. Ελπίζω όλα να πάνε κατ' ευχήν και να γίνει σύντομα καλά", δήλωσε ο Leon Camier.

 

Επόμενο άρθρο »

To OXI της Yamaha στον Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Jimenez: Ο Bautista μπορεί τη νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα